ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στον αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ένωση Άνθειας Αρίστεινου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου επικράτησε εκτός έδρας με 2-1του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα στα πλέι οφ μετά από τέσσερις σερί νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βάλουν τις βάσεις της νίκης από το πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματά τους, ενώ παράλληλα κατάφεραν να εξουδετερώσουν τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων, που παρατάχθηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκει στον Εθνικό και σημειώθηκε στο 20ο λεπτό, όταν ο Τσιφτσής σέντραρε από τα αριστερά και ο Ξενάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα η Ένωση άνοιξε το σκορ με πλασέ του Μπίτσου σε κενή εστία, μετά από πάσα του Σιβούδη και γύρισμα του Λυμτσιούλη. Στο 32’ το σουτ του Καπανίκα μπλόκαρε ο Σαριανίδη και στο 37’ ο Σιβούδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αμπραχαμιάν κάνοντας με όμορφο πλασέ το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος ο προπονητής του Εθνικού επιστράτευσε τους Δαμιανίδη, Αγγελακάκη και Σαραντάκη προκειμένου να ανατρέψει το 0-2, αλλά το μόνο που κατάφερε η ομάδα του ήταν να μειώσει το σκορ στο 90’. Στο 70ο λεπτό το σουτ στην κίνηση του Καπανίκα πέρασε ψηλά άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Τσιφτσής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία. Στο 80’ ακυρώθηκε ως οφσάιτ γκολ του Αγγελακάκη με σουτ στην επαναφορά της μπάλας μετά από την απόκρουση του Μπαμπλή σε σουτ του Νταλαπέρα. Οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεση τους για να φτάσουν σε ένα τέρμα, αλλά οι Αγγελακάκης (85’, 88’) και Δαμιανίδης (89’) δε μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Εν τέλει στο 90’ ο Αγγελακάκης με πέναλτι σε ανατροπή του Ξενάκη από τον Μπαμπλή διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τονίδης με βοηθούς τους Σαβούδη και Καραπέτσα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σαριανίδης, Αμπραχαμιάν (46’ Δαμιανίδης), Πετρίδης, Μπαρμπαγιάννης, Άχπα, Καβατζικιώτης (60’ Αγγελακάκης), Ξενάκης, Αγοράκης (73’ Σαραντάκης), Τσιφτσής, Πελτέκης, Νταλαπέρας

ΈΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ: Μπαμπλής, Μιχαλετζάκης, Φραγγουλίδης, Δουμπουλάκης, Παπαδημητρίου, Δορουγιδένης, Λυμτσιούλης, Μωραϊτης, Καπανίκας, Μπίτσος, Σιβούδης