Εντονότατη η φημολογία για το (εκτός Κομοτηνής;) μέλλον του Τζάνη

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Εντονότατη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην Κομοτηνή ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα είναι τον τελευταίο του Χρήστου Τζάνη με την πράσινη φανέλα του Πανθρακικού, καθώς το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και όλα δείχνουν ότι δεν θα ανανεωθεί.

Στην πόλη της Κομοτηνής έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες τρεις – τέσσερις ημέρες ότι έχει γίνει γερό μπάσιμο για την απόκτησή του από την ομάδα του Παναιτωλικού και ακόμα και άνθρωποι του Πανθρακικού υποστήριζαν σε κατιδίαν συζητήσεις τους ότι είναι μεγάλη η πιθανότητα του χρόνου ο 28χρονος επιθετικός να αγωνίζεται στο Αγρίνιο.

Ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι γερά στην απόκτηση του παίκτη ενδέχεται να μπει, αν δεν το έχει ήδη κάνει, ο Αστέρας Τρίπολης, στον οποίο δεν έχει περάσει απαρατήρητη η καλή σεζόν που έκανε ο Έλληνας παίκτης με τον Πανθρακικό – όπου μετράει 6 γκολ και άλλες τόσες ασίστ, ενώ αναδείχθηκε μία φορά mvp όλης της αγωνιστικής. 

Από την πλευρά του ο Τζάνης κρατάει κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, ενώ ο σύνδεσμος οπαδών των Ultras με την τελευταία ανακοίνωσή του, ουσιαστικά απαίτησαν από την διοίκηση της ομάδας του Πανθρακικού την παραμονή του στην Κομοτηνή.