Photos: 20 κλικ από τις επώνυμες παρουσίες στο Ζηρίνειο για τον Εθνικό

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος, αφού νίκησε με 3-1 την Κηφισιά μέσα στο Ζηρίνειο, τρίτη φορά σε ισάριθμους αγώνες φέτος. Έτσι πήρε αυτός το πλεονέκτημα της έδρας και όπως ήταν φυσιολογικό, τα χαμόγελα περίσσευαν για τους παίκτες του και το τεχνικό τιμ μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο φακός του ThrakiSportS ήταν εκεί και κατέγραψε τις στιγμές αλλά και τις επώνυμες παρουσίες που βρέθηκαν στις εξέδρες. Ανάμεσα σε άλλους, εντοπίσαμε τον πρώην πρόεδρο της ΕΟΠΕ και πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό Στέλιο Προσαλίκα που είχε εγκάρδια συνομιλία μετά το ματς με τον Ανδρέα Ανδρεάδη αλλά και τον Γρηγόρη Σιδηρόπουλου, τον Θανάση Μαργαρίτη που ηγήθηκε της σπουδαίας Εθνικής Ομάδας που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην Γάνδη το ’87 ο οποίος πολύ θερμή συνομιλία με τον Σάκη Μουστακίδη, τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό Σωτήρη Δρίκο που παρακολούθησε διακριτικά από μία γωνία αλλά και τον Γιάννη Λάιο που για αρκετή ώρα μετά τα ματς τα έλεγε με τον Ανδρεάδη όπως και με τον Σιδηρόπουλο.

Επίσης, στο μικρό γήπεδο της Κηφισιάς βρέθηκαν και μετρημένοι στα δάχτυλα Αλεξανδρουπολίτες που ζουν μόνιμα στην Αθήνα, οι οποίοι πανηγύρισαν την σπουδαία νίκη και αμέσως μετά φωτογραφήθηκαν με φίλους και γνωστούς. Πάντως, το κλίμα ήταν χαρούμενο αλλά όχι και… γιορτινό, αφού τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και όλοι επισημαίνουν ότι η σειρά δεν έχει κριθεί, καθώς άλλωστε ακολουθεί αμέσως σε λιγότερες από 24 ώρες το επόμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, πάλι στο Ζηρίνειο. Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε ο φακός του ThrakiSportS…