Η κλήρωση των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική για Εθνικό, Ίασμο και Άβατο

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Διεξήχθη την Πέμπτη (10/4) στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα η κλήρωση των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική και προέκυψε το πρόγραμμα του 1ου ομίλου, στον οποίο όπως και πέρυσι θα συμμετάσχουν οι πρωταθλητές των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης (Ροδόπης), Ξάνθης και Καβάλας.

 

Ως γνωστόν, ήδη ξέρουμε επίσημα τις δύο από τις τέσσερις ομάδες, αλλά ανεπίσημα γνωρίζουμε και τις άλλες δύο. Εδώ και μέρες έχει αναδειχθεί πρωταθλητής της ΕΠΣ Θράκης ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και μόλις την περασμένη Κυριακή εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο στην ΕΠΣ Έβρου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Στην ΕΠΣ Ξάνθης έχει πάρει σαφές προβάδισμα ο Άρης Αβάτου μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής επί της δεύτερης Αναγέννησης Θαλασσιάς και το άνοιγμα της ψαλίδας στην κορυφή στους τέσσερις βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. 

Τέλος, στην ΕΠΣ Καβάλας απομένει μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η ομάδα της Πέρνης έχει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση με δύο βαθμούς διαφορά και αγωνίζεται εντός έδρας στην τελευταία αγωνιστική.

Η κλήρωση, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, έγινε χωρίς να μπουν στην κληρωτίδα ονόματα ομάδων αλλά Ενώσεων, καθώς δεν είναι γνωστοί όλοι οι πρωταθλητές. Αναλυτικά, το πρόγραμμα που προέκυψε έχει ως εξής:

1η αγωνιστική (11/5)

ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Ξάνθης
ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Έβρου

2η αγωνιστική (14/5)

ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Καβάλας
ΕΠΣ Έβρου – ΕΠΣ Θράκης

3η αγωνιστική (21/5)

ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Θράκης
ΕΠΣ Ξάνθηε – ΕΠΣ Έβρου

4η αγωνιστική (28/5)

ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Θράκης
ΕΠΣ Έβρου–  ΕΠΣ Καβάλας

5η αγωνιστική (1/6)

ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Ξάνθης
ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Έβρου

6η αγωνιστική (4/6)

ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Καβάλας
ΕΠΣ Έβρου – ΕΠΣ Ξάνθης