Κόντρα στην ΕΠΣ Δράμας η ΕΠΣ Θράκης για το UEFA Regions Cup

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Πραγματοποιείται το απόγευμα της Τετάρτης (9/4) στο Ενωσιακό Γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής η δεύτερη φάση της διοργάνωσης UEFA Region’s Cup, όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες σε νοκ άουτ αναμέτρηση οι μεικτές ομάδες ΕΠΣ Θράκης και ΕΠΣ Δράμας.

 

Στις συγκεκριμένες μεικτές έχουν δικαίωμα συμμετοχής παίκτες ερασιτέχνες ηλικίας 19 ως 40 ετών. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι, ενώ εφόσον προκριθεί η ΕΠΣ Θράκης, θα πάει ως πρωταθλήτρια του Βορρά στον τελικό για παιχνίδι με την ομάδα του Νότου.

Η νικήτρια ομάδα του τουρνουά της Ελλάδας, θα εκπροσωπήσει την χώρα στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, η πρώτη φάση της οποίας ξεκινά τον Ιούνιο στην Σλοβενία με την εκπρόσωπο ομάδα από την Ελλάδα να έχει στην πρώτη φάση αντιπάλους από την συγκεκριμένη χώρα, το Σαν Μαρίνο και την Σκοτία.

Την προηγούμενη εβδομάδα η ΕΠΣ Θράκης νίκησε 2-0 την Κοζάνη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του εγχώριου τουρνουά. Προπονητής της ΕΠΣ Θράκης είναι ο Νίκος Ιωσηφιδης, που έχει καλέσει για την μεικτή έναν δυνατό κορμό παικτών που αγωνίζονται στον ΠΑΟ Κοσμίου και ομάδες της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:30 το απόγευμα. Ενημέρωση για την εξέλιξή της θα υπάρχει από το ThrakiSportS.