Μετά το Champions League, έχει UEFA Regions Cup σήμερα στην Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Μπορεί χθες και σήμερα στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα της Ευρώπης να κυριαρχεί το Τσάμπιος Λιγκ, σήμερα όμως έχουμε και μια άλλη διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ που ξεκινά και μάλιστα από το Ενωσιακό Γηπεδο της Ροδόπης. Ο λόγος για το UEFA Regions Cup.

Συμμετέχουν ομάδες από διάφορες ΕΠΣ της Ελλάδας με ερασιτέχνες παίκτες ηλικίας από 19-40 χρονών. Τα παιχνίδια γίνονται με τη μορφή νοκ άουτ, δηλαδή ένα παιχνίδι και σε περίπτωση ισοπαλίας έχουμε παράταση και στη συνέχεια πέναλτι, με σκοπό να αναδειχθεί η νικήτρια από την Ελλάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην πρώτη προκριματική φάση του θεσμού τον Ιούνιο.

Εκεί, 15 με 19 Ιουνίου η εκπρόσωπος από την Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στην Σλοβενία μια τοπική ομάδα και εκπροσώπους από το Σαν Μαρίνο και την Σκοτία. Για να φτάσει εκεί όμως, η ομάδα της ΕΠΣ Θράκης, που αποτελεί κάτι σαν μεικτή του νομού Ροδόπης, θα πρέπει να κατακτήσει τον τίτλο στην Ελλάδα και η αρχή πρέπει να γίνει από το νοκ άουτ παιχνίδι στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού, που έχει προγραμματιστεί για τις 4.00 το απόγευμα.

Προπονητής της ομάδας της ΕΠΣ Θράκης είναι ο Νίκος Ιωσηφίδης, που επέλεξε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές για τον αγώνα:Θεολόγου, Πουλακίδας, Καρβουνιάρης, Μυλωνάς, Βάσκος, Προδρομίτης, Ξενάκης, Αμέτ Ερκάν, Συριτούδης, Καραθανάσης Α., Μπουσακτσή, Τέφος, Μουστάκας, Σιδηρόπουλος, Φωτιάδης, Βαλσαμής, Λυκούδης, Αρχοντής, Κουφιώτης, Νικολαϊδης, Ξενοδοχίδης Ν, Πασσάς, Γιαννακίδης, Τσώνης, Μαραγκός, Αντωνιάδης, Αρσενίου, Αμαξόπουλος, Ζιούλης, Βασιλακάκης, Γιαπρακτσής