Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε η Ορεστιάδα σε μια ώρα τον Αίαντα!

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Μόνο στο πρώτο σετ δυσκολεύθηκε ο ΑΟ Ορεστιάδας στον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας. Ο ΑΟΟ κέρδισε με 3-0 και έτσι απομένει ένα ακόμα τρίποντο, στην Αλεξανδρούπολη με αντίπαλο την ΓΕΑ, για να πανηγυρίσει την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο και την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου στην Volley league, για δεύτερη σερί χρονιά.

 

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας για την ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη στο «Νικόλαος Σαμαράς» και οι πράσινοι με καλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να ικανοποιήσουν το κοινό τους. Στο πρώτο σετ τα λάθη από το σερβίς αλλά και στην επιθετική της δραστηριότητα έβαλαν μπροστά τον φιλοξενούμενο Αίαντα που καλά διαβασμένος κατάφερε να πιέσει ασφυχτικά την Ορεστιάδας μέχρι το τέλους του σετ, αλλά εκεί οι πράσινοι κατάφεραν με τη μεγάλη τους εμπειρία να ανεβάσουν ρυθμό και να το κατακτήσουν με 26-24.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του  Νίκου Αντωνιάδη βρήκε τον ρυθμό της και κατάφερε να βρεθεί μπροστά και να διατηρήσει μια διαφορά έως και δέκα πόντων βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του η οποία ήρθε με το 25-17. Ανάλογο το σκηνικό και στο τρίτο, όπου οι πράσινοι κατέκτησαν εύκολα με 25-21 με τους φιλοξενούμενους να μαζεύουν μια διαφορά έντεκα πόντων χωρίς όμως να τους φτάνουν για να αποτρέψουν το 3-0 από τους «πράσινους».

Διαιτητής: Τζεπκινλής-Παπαδόπουλος Ι

A.O.OΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Αντωνιάδης): Δημητρούδης, Κεμανετζής, Βλασακίδης, Καρδαμανίδης, Ποτολίδης, Χουσίδης, Κων/νίδης(Λ), Διαμαντίδης, Προδρομίδης, Κοφίδης, Πεντίδης, Νένογλου.

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Κουτουνίδης): Βαφέας, Παπάζογλου, Σκαρλατίδης, Καρασαββίδης, Γκούγκουρας, Παπαπαναγιώτου / Χαριτωνίδης (λ), Τσάρας, Κομητούδης, Μπάλλος, Ιωακειμίδης.