Ικανό να φιλοξενεί τις πιο μεγάλες διοργανώσεις το Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαριας Μπαλτζής

–  Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από την Αλεξανδρούπολη οι δύο ομοσπονδιακοί προπονητές κολύμβησης που βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην περιοχή για την διεξαγωγή της πρόβας τζενεράλε των εγκαταστάσεων του κλειστού κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης εν όψει της  Πολυεθνής Κολυμβητικής Συνάντησης Εφήβων Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα του Έβρου στις 12-13/4/2014 με την συμμετοχή 15 χωρών.

 

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στην εφημερίδα «Θράκη Press» οι κ.κ. Βαγγέλης Βούλτσος και Τάσος Παπαδόπουλος, ομοσπονδιακοί προπονητές, οι κολυμβητικές εγκαταστάσεις της Αλεξανδρούπολης είναι μοναδικές στην Ελλάδα και αν τελικά καλυφθούν οι μικρές ελλείψεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό, πολύ σύντομα θα μπορούν να διεξάγονται στην πρωτεύουσα του Έβρου όλοι οι πανελλήνιοι αγώνες κολύμβησης.

«Οι  κολυμβητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν στην Αλεξανδρούπολη είναι μοναδικές. Ούτε το ΟΑΚΑ στην Αθήνα δεν διαθέτει τις υποδομές που υπάρχουν εδώ. Είμαστε κατενθουσιασμένοι και σκοπεύουμε αν τελικά υλοποιηθούν οι υποσχέσεις του δημάρχου για την τοποθέτηση των ηλεκτρονικών χρονομέτρων να διεξάγουμε στην ακριτική πόλη όλες τις πανελλήνιες κολυμβητικές διοργανώσεις» τόνισαν οι κ.κ. Βούλτσος και Παπαδόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της πρόβας διαπιστώθηκε ότι όλα λειτουργούν άψογα και όπως όλα δείχνουν η Αλεξανδρούπολη είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί τους 250 περίπου αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο στην κολυμβητική διοργάνωση που θα διεξαχθεί σε 15 μέρες. «Θα συμμετάσχουν αθλητές από 15 διαφορετικές χώρες από ολόκληρο τον κόσμο όπως είναι η Βραζιλία, Το Ισραήλ και πολλές ευρωπαϊκές χώρες» τόνισε η αλεξανδρουπολίτισσα Χριστίνα Ρουσσίδου, το μέλος του Δ.Σ. της κολυμβητικής Ομοσπονδίας.