Β’ Εθνική: Όσα έγιναν στην αναμέτρηση της Ασπίδας στις Σέρρες (+video)

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας γνώρισε η Ασπίδα Ξάνθης στης Σέρρες από τον τοπικό Πανσερραϊκό με 17-15, σε έναν αγώνα ωστόσο οπού η ομάδα της Ξάνθης παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες όντας αδιάφορη.

 

Χωρίς κάποιο βαθμολογικό κίνητρο και με το μυαλό όλων στην φιέστα της επόμενης αγωνιστικής οι παίκτες της Ασπίδας Ξάνθης ταξίδεψαν στης Σέρρες για να αντιμετωπίσουν τον Πανσερραϊκό και παρά της απουσίες στάθηκε εξαιρετικά.

Η ομάδα του Θοδωρή Βαφειάδη είχε το προβάδισμα για περίπου 38 λεπτά, προτού η ομάδα των Σερρών ισοφαρίσει στο 40 και στο επόμενο δεκάλεπτο πάρει και το προβάδισμα που κράτησε μέχρι και το τέλος, πανηγυρίζοντας μια νίκη γοήτρου μια και δεν έχουν ελπίδες για την δεύτερη θέση, καταφέρνοντας ωστόσο να σπάσουν το αήττητο της Ασπίδας που πλέον στρέφει την προσοχή της στον αγώνα φιέστα με την Προσοτσάνη στο «Φίλιππος Αμοιρίδης».

Τα δεκάλεπτα του αγώνα:  3-2, 5-5, 7-9 (ημίχρονο), 11-11, 14-13, 17-15 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Θ. Βαφειάδης): Κολοκούρης, Φελεκίδης, Παπαστάμου, Ναθαναηλίδης  5, Συμεωνίδης, Καζαντζίδης   2, Μπέλλιας, Καραπαπάζογλου, Σαλή Ογλού   1, Ρούφος   1, Μπρατίδης    5, Μιχαηλίδης   1, Μισαηλίδης.

Δείτε βίντεο με την σύνοψη του αγώνα από τα panserraika…

[iframe width=”640″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/7FmJI1Hu6xw” frameborder=”0″ allowfullscreen]