Το πρώτο φετινό γκολ του Ντίνα με την φανέλα του Παναθηναϊκού

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Το πέντε στα πέντε μετά από σχεδόν δυο χρόνια είναι γεγονός για τον Παναθηναϊκό που πέτυχε εύκολη νίκη επί της Καλλονής με 3-0 έχοντας ως έναν εκ των κορυφαίων παικτών του τον κομοτηναίο Θανάση Ντίνα, που άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό επιτυγάνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού σε επίσημο φετινό αγώνα.

 

Οι «πράσινοι» μπορεί να αγωνίστηκαν χωρίς τους Μπεργκ, Νάνο και Τραινταφυλλόπουλο, όμως ήταν εξαιρετικοί. Είχαν σε τρομερή μέρα τον Καρέλη που σέρβιρε, σκόραρε και έκανε ευκαιρίες και τον Ντίνα να βρίσκει για πρώτη φορά δίχτυα στη φετινή Superleague. Και όλα αυτά απέναντι σε μία Καλλονή που είχε απουσίες, αλλά και πολλά προβλήματα σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού της.

Στο 14′ ο Καρέλης έκλεψε την μπάλα από τον Χωριανόπουλο, τη «σέρβιρε» στον Ντίνα που δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και να δώσει το προβάδισμα στους «πράσινους». Στο 44′, ωστόσο, άλλαξαν οι ρόλοι ανάμεσα σε Ντίνα και Καρέλη με τον δεύτερο, επί της ουσίας, να επιβραβεύεται για την εξαιρετική του εμφάνιση. Ο Ντίνας έδωσε στον νεαρό επιθετικό, ο οποίος με σουτ-φωτοβολίδα έγραψε το 2-0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Ο Βαλιός στο 71ο λεπτό με αυτογκόλ έγραψε το 3-0.

Την ίδια ώρα, o Ολυμπιακός γνώριζε την τρίτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1. Στα παιχνίδια που ξεκίνησαν στις 5.15 είχαμε ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-0, Πανιώνιος – Παναιτωλικός 1-1. Στα παιχνίδια που ξεκίνησαν στις τρεις το μεσημέρι είχαμε Πλατανιάς – Λεβαδειακός 2-0 και το γνωστό Βέροια – Skoda Ξάνθη 3-2. 

Το πρόγραμμα της εμβόλιμης 31ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται την Πέμπτη με τα παιχνίδια:

17.15 ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός
19.30 Απόλλων – ΠΑΟΚ