Ανακοίνωση – έκπληξη από τον Βελλή του Απόλλωνα που απαντά σε Πανόπουλο

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Η πρώτη απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε κατά την διάρκεια του αγώνα της Ξάνθης στην Βέροια ο Χρήστος Πανόπουλος ήρθε από τον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα Σμύρνης Σταμάτη Βελλή, ο οποίος εξέδωσε μια ανακοίνωση που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις εμπνευσμένες που εκδίδει ο ιδιοκτήτης της Skoda.

Στην ανακοίνωση ο κ. Βελλής αποδίδει… λάθη στον Πανόπουλο, καταφέρεται κατά της Super League και κάνει αναφορά και στον αγώνα του Απόλλωνα με τον Πανθρακικό. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

«Κατά αρχάς όσον αφορά την ανακοίνωση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, κύριε Πανόπουλε, εσείς φταίτε που παραλείψατε τον αξιότιμο «εργαλείο» κ. Σπάθα από την λίστα σας. Τον είχαμε επισημάνει από τον αγώνα μας με την Καλλονή, δεν θυμάστε; Παρακαλούμε όπως προβείτε αμέσως σε διόρθωση του πίνακα βράβευσης διαιτητών.

Δια της παρούσης, και μετά από όσα συνέβησαν στο θαυμαστό πρωτάθλημα της Superleague εφέτος, αιτούμεθα τα εξής:
Προς τους διαιτητές των αναμετρήσεων μας με ΠΑΟΚ, Πανθρακικό και Εργοτέλη: Αιτούμεθα από τουλάχιστον ένα πέναλτι υπέρ ημών ανά αγώνα, και την αποβολή τουλάχιστον ενός εκ των παικτών των αντιπάλων μας.

Προς τους αντιπάλους μας: Αιτούμεθα να εμφανιστείτε όλως αιφνιδίως πολύ κουρασμένοι και αδιάφοροι.

Τα ως άνω αιτήματα είναι αποκλειστικά και μόνο προς απόδοση ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που άλλωστε χαρακτήρισαν το φετινό πρωτάθλημα. Δεν συμφωνείτε; Αν δεν συμφωνήσετε θα μας φέρετε στη δύσκολη θέση να αιτηθούμε την απονομή της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ από τον… Ολυμπιακό, στο τελευταίο μας παιγνίδι! (Ε αυτό δεν το περιμένατε, ομολογήστε το!)

Έτσι, για να γελάσουμε και λίγο γιατί η κατάσταση είναι πιο πολύ για γέλια παρά για κλάματα!».

 

-)  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ BEROIA – SKODA ΞΑΝΘΗ  ME ENA ΚΛΙΚ ΕΔΩ
-)  ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ ΠΕΡΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ (Η ΠΡΩΤΗ) ΚΑΙ ΕΔΩ (Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ)
-)  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΒΕΡΟΙΑ – ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ