Τα πρωτοσέλιδα των δευτεριάτικων αθλητικών εφημερίδων της Θράκης

Με την αγωνιστική επικαιρότητα του σαββατοκύριακου ασχολούνται, η καθεμιά με το δικό της πρίσμα, οι τρεις αθλητικές εφημερίδες της Θράκης που κυκλοφορούν κάθε Δευτέρα.

Η Ξάνθη Sport εστιάζει στο κύριο θέμα της στην ενωμένη γροθιά που έδειξε ο κόσμος της Skoda Ξάνθη και έχει πλήρες ρεπορτάζ και παραλειπόμενα από τη νίκη της επί του Πανιωνίου. Επίσης, υπάρχει όλη την αγωνιστική δράση με ρεπορτάζ από κάθε παιχνίδι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά και αναφορές για τις σπουδαίες διακρίσεις για το εφηβικό της μπασκετικής Ασπίδας, τους άνδρες της Ασπίδας στο χάντμπολ, τον Μιρμάνη στο τζούντο αλλά και τον Αλέξανδρο Βελλή στο ταεκβοντό.

Στην Κομοτηνή ο Αθλητικός Παρατηρητής κάνει λογοπαίγνιο για τη νίκη του Πανθρακικού επί του Άρη και τους 40 βαθμούς που έφτασε στον βαθμολογικό πίνακα η ομάδα της Ροδόπης, ενώ προβάλει ως δεύτερο θέμα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Αθανασιάδη. Παράλληλα υπάρχουν αναφορές για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, την ΑΕ Κομοτηνής, τον ΠΑΟ Κοσμίου.

Τέλος, στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ εστιάζει και η “Αθλητική του Έβρου”, που τονίζει ότι έχει μεγάλο πλεονέκτημα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στα πλέι οφ της Α’ Κατηγορίας, ενώ επιλέγει να ασχοληθεί στο πρωτοσέλιδό της και με τα πλέι οφ από την Β’ ΕΠΣ Έβρου, όχι όμως, όπως συνηθίζει άλλωστε, και με τις εξελίξεις στα άλλα αθλήματα…