Ταξιδεύει Αθήνα για να φέρει την κούπα το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Για την Αθήνα ταξιδεύει το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, καθώς το πρωί της Τετάρτης (26/3, 11:00πμ) θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Κύπρου του Λανίτειου Λυκείου Λεμεσού, για τα προημιτελικά του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Λυκείων σχολικού έτους 2013-14.

 

Εφόσον κερδίσει, θα προκριθεί στο φάιναλ φορ που θα φιλοξενηθεί Πέμπτη και Παρασκευή στο κλειστό του Μετς, επιδιώκοντας να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο. Στο Final Four του πρωταθλήματος έχουν ήδη προκριθεί οι ομάδες του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, του 4ου ΓΕΛ Χανίων και του 2ου ΓΕΛ Σπάρτης.

 

Την περασμένη εβδομάδα το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης ως πρωταθλητής Θράκης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, έπαιξε για τους 16 των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης Λυκείων με αντίπαλο με το 2ο ΓΕΛ Σταυρούπολης, το οποίο κέρδισε εύκολα με 2-0 (25-10, 25-15).

Έτσι πήρε το εισιτήριο για την Αθήνα, όπου θα υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος, με στόχο την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί τον Μάιο στο Εσπίνιο της Πορτογαλίας.