Νέα καριέρα τιμ μάνατζερ για τον Χρήστο Ραγκάτση και… «ό,τι κάτσει»

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Μετά από μια πολυετή πετυχημένη παρουσία στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, με την εκπομπή του “Mε Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” να εξακολουθεί να χτυπάει κόκκινο κάθε πρωί στο “Αθλητικό Metropolis”, ο (και δικός μας φίλος και συνεργάτης, πέρα φυσικά από συμπατριώτης) Χρήστος Ραγκάτσης δοκιμάζει παράλληλα και κάτι διαφορετικό.

Οπως διαβάσαμε στο συνάδελφο thessports, o “Ράγκα” ανέλαβε τιμ μάνατζερ της ομάδας του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, που αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣ Μακεδονίας και μάχεται για την άνοδο στην Α1, καθώς 7 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νίκη Μεσημερίου.

Μάλιστα, στις αρχές της εβδομάδας στην προπόνηση ο πρόεδρος της ομάδας, Άκης Κοσμίδης, παρουσίασε τον νέο τιμ μάνατζερ στους ποδοσφαιριστές και στην σύντομη ομιλία του, ο “Ράγκα” ζήτησε από τους παίκτες να είναι συνεργάσιμοι, να τα δώσουν όλα για να οδηγήσουν την ομάδα στην άνοδο, κάνοντας τα 7 στα 7, στα παιχνίδια που απομένουν.

Εμπνευσμένοι από τον τίτλο της εκπομπής του “Ράγκα”, στο Αγγελοχώρι είναι σίγουροι ότι με Ραγκάτση θα τους… κάτσει η άνοδος. Αν και τώρα έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν την ευκαιρία που έχασαν μέσα από τα χέρια τους στο… Καβακλί και τον Αστέρα Αιγείρου, από όπου έλκει την καταγωγή του, για όσους δεν το ξέρουν, ο Χρήστος.

Σε κάθε περίπτωση,  έχει τις θερμότερες ευχές μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα ο “Ράγκα”, τον οποίο βλέπετε στην φωτογραφία από το “Σουκρού Σαράτσογλου” της Κωνσταντινούπολης, λίγο πριν περιγράψει το ιστορικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Φενέρμπαχτσε…