Β’ Εθνική (Χάντμπολ): Όλα όσα έγιναν στην δύσκολη νίκη της Ασπίδας Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Ακόμη μια νίκη πέτυχε η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης, παρότι δυσκολεύτηκε πολύ από την ομάδα του Πανσερραϊκού, με το τελικό 29-24 να σηματοδοτεί την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις με την ομάδα της Ξάνθης να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Ξάνθης είδες του φιλοξενούμενους να στέκονται από τα πρώτα κιόλας λεπτά εξαιρετικά σε ένα πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι, με της δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ μέχρι τα πρώτα 25 λεπτά, με το τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου τους παίκτες της γηπεδούχου να παίρνουν μια μικρή διαφορά 2 γκολ.

Και στο δεύτερο ημίχρονο οι Σερραίοι κατάφερναν να είναι κοντά στο σκορ, μέχρι τουλάχιστον το 45’ εκεί οπού οι Καζαντζίδης και Ναθαναηλίδης ανέλαβαν δράση και με σημαντικά γκολ έδωσαν διαφορά ασφαλείας 5 τερμάτων για την ομάδα τους, διαφορά που κράτησαν μέχρι και το τέλος(29-24). Πλέον η ομάδα της Ξάνθης θέλει να κλείσει με ακόμη μια νίκη τον πρώτο γύρο και να αποδείξει πως είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ομίλου, περνώντας και από την έδρα της  Προσοτσάνης.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο Απόστολος Αποστολίδης και ο Κυριάκος Ουζούνης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: Α’:5-5, Β’: 10-10, ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 15-13, Γ’: 18-17, Δ’: 26-21, ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 29-24.

Ασπίδα Ξάνθης (Θ. Βαφειάδης): Ρουμελιώτης 4, Πατσατζής 3, Τραχανατζής 1, Ναθαναηλίδης 7, Συμεωνίδης, Καζαντζίδης 11, Μπέλλιας, καραπαπάζογλου, Μισαηλίδης, Ρούφος, Μπρατίδης 2, Στεφανίδης, Σαλή Ογλού, Κολοκούρος.

Πανσερραϊκός (Σ. Αγγελίδης): Λογοθετίδης, Αγγελίδης, Στεργιάδης, Καργάτζης 1, Καζακίδης 7, Πουρναρτζόγλου  5, Τζανουκάκης, Μανδέλας  2, Παπούλιας 4, Παπαδόπουλος  2, Φουντουκίδης 2, Τσίρκας, Λιόντας.