ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο ντέρμπι Ένωση Άνθειας Αρίστεινου – Καππαδοκία

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, αφού επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της Καππαδοκίας και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα πλέι οφ, δίνοντας παράλληλα δραματικό τόνο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Οπως αναφέρει η “Αθλητική του Έβρου”, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Δουρουγιδένη, με την Καππαδοκία να ισοφαρίζει στο 54’ με τον Μαρασλή. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μιχαλτσίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-1, με τους φιλοξενούμενους όμως να διαμαρτύρονται έντονα στο δεύτερο βοηθό Σουμάκα υποστηρίζοντας ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή του τέρματος.

Την επόμενη αγωνιστική (15/2, 15:00) η Καππαδοκία υποδέχεται σε ένα ακόμη ντέρμπι τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση, ενώ η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου αναμένεται να έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα του Άβαντα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τονίδης με βοηθούς τους Παππά και Σουμάκα.

ΈΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ: Μπαμπλής, Αγούδης, Τερζής, Δουμπουλάκης, Παπαδημητρίου, Δουρουγιδένης (80’ Βενετίδης), Καλέτσιος (6’ Μαλτέζος), Μιχαλτσίδης, Καπανίκας (12’ Φραγγουλίδης), Σιβούδης, Μωραϊτης

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ: Σπυριάδης, Βάρναλης, Πυλούδης, Απότας, Λιούρτας (74’ Μοβισιάν), Ζηκουρίδης, Ζάκκας, Σκάρλος (46’ Τζελέπης), Τσιλιακίδης (30’ Γεωργαντζόπουλος), Καπανίδης, Μαρασλής