Δηλώσεις Ζδράβου και Σαρακατσάνου μετά την ήττα στην Κρήτη

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Την άποψη πως ο ΟΦΗ δεν είχε τις κλασικές ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Ζδράβος με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

«Κάναμε μία καλή προσπάθεια, έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες και ο ΟΦΗ χωρίς να έχει ιδιαίτερα πολλές ευκαιρίες κατάφερε να προηγηθεί. Συνεχίζουμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο στη συνέχεια. Δεν θα έλεγα ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα, αλλά δεν νομίζω ότι ο ΟΦΗ είχε τις κλασικές ευκαιρίες για να φτάσει σε αυτό το σκορ. Ίσως το 0-0 να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Ζδράβος.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σημείωσε: «Κάνουμε μία πολύ καλή πορεία και δεν θέλουμε να σταματήσει εδώ αυτή. Θέλουμε να συνεχίσουμε. Μέσα στην έδρα μας είμαι πολύ δυνατοί. Εκτός δεν θα ήθελα να πως ότι είμαστε κακοί αλλά κάποιες συγκυρίες και το γεγονός ότι δεν έχουμε διάρκεια μας έχουν οδηγήσει σε αυτά τα αποτελέσματα, τα οποία δεν είναι αρνητικά, αλλά θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος δήλωσε: «Υπάρχουν απουσίες αλλά δεν θέλουμε να τις έχουμε ως δικαιολογία. Έχουμε πολλά νεαρά παιδιά με ταλέντο και μέσα από αυτή την προσπάθεια που κάνουμε παίρνουν το χρόνο που τους αναλογεί και αποδεικνύουν ότι έχουν και αυτοί μια θέση στην ομάδα».

Για το αν έλειψε η δημιουργία: «Σίγουρα. Και ο Ρομέου και ο Κάσες είναι παίκτες που έχουν χαρακτηριστικά τα οποία οι υπόλοιποι μπορεί να μην τα έχουν αλλά σαν ομάδα δεν στεκόμαστε εκεί. Είμαστε ένα σύνολο και πιστεύω ότι κάναμε καλή προσπάθεια».

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα: «Νομίζω ότι αν τελείωνε ισόπαλο θα ήταν πιο δίκαιο. Έγινε ένα πολύ νευρικό πρώτο ημίχρονο. Από την πλευρά μας τακτικά ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε την ατυχία να δεχτούμε ένα γκολ από μακρινή απόσταση και στο χρόνο που υπολειπόταν δεν καταφέραμε να φέρουμε το ματς στα ίσια. Συνεχίζουμε όμως και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ευελπιστώντας πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν έχει ανέβει ο πήχης: «Όχι. Έχουμε καταντήσει κουραστικοί και εμείς και ο προπονητής. Κακά τα ψέματα, η ομάδα χτίστηκε για να μείνει στην κατηγορία. Για εμένα προσωπικά που είμαι τρία χρόνια στην ομάδα, θεωρώ πως ο στόχος είναι η καθιέρωση της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ. Δεν μπορεί επειδή μέσα από τη δουλειά έτυχε να κάνουμε ένα καλό σύνολο και να φτάσουμε τους 34 βαθμούς να κοιτάμε το κάτι παραπάνω. Θεωρώ ότι είναι λάθος. Αν έρθουν οι βαθμοί και σωθούμε και μαθηματικά τότε ίσως κρυφοκοιτάξουμε το κάτι παραπάνω».