Επέστρεψε στην Ξάνθη ο Νίκος Νεντίδης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Επιστρέφει στο τεχνικό τιμ της Skoda Ξάνθη ο Νίκος Νεντίδης, που αναλαμβάνει άμεσα χρέη βοηθού προπονητή δίπλα στον Νίκο Κεχαγιά έχοντας αρμοδιότητα για το τακτικό κομμάτι.

 

Τον 47χρονο προπονητής τον γνωρίσαμε στην Ξάνθη το καλοκαίρι του 2012 όταν και ήρθε στην ομάδα ως βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ είχε παραμείνει και μετά την αποχώρηση του Εβρίτη προπονητή για μικρό βέβαια χρονικό διάστημα, προτού αναλάβει το καλοκαίρι την νεοσύστατη Ακαδημία του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη.

 H ομάδα της Ξάνθης έκρινε προφανώς επιτακτική και χρήσιμη την επιστροφή του στην ομάδα, θέλοντας να αξιοποιήσουν της γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, και κυρίως της τακτικές μια και ο Νεντίδης στο προηγούμενο του πέρασμα άφησε άριστες εντυπώσεις με την εργατικότητα και την όρεξη του για δουλειά.

Σαν προπονητής ο Νίκος Νεντίδης, ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής στον ΠΑΟ Κουφαλίων και στον ΑΜΣ Πανοράματος. Από το 2002 μέχρι το 2004 ανέλαβε την ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού και από τα χέρια του ξεπήδησε ο Γιάννης Φετφατζίδης. Στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Κουφαλίων και Καμπανιακό.

 Την περίοδο 2009-10 βρέθηκε στον Ηρακλή ως βοηθός του Όλεγκ Προτάσοφ, ως βοηθός του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην Κέρκυρα αλλά και ως πρώτος προπονητής στον ΑΟ Χανίων. 

Σαν παίκτης κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν το γεγονός ότι υπήρξε μέλος της πολύ σπουδαίας εθνικής Ελπίδων που έφτασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 1988. ωστόσο δεν κλήθηκε ποτέ στην Εθνική Ανδρών.

Ωστόσο. περισσότερο αγαπητός έγινε σαν παίκτης την δεκαετία του ’90 αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε συνολικά 125 αγώνες. Πιο αναλυτικά αγωνίστηκε σε 56 αγώνες πρωταθλήματος, σε 30 αγώνες Κυπέλλου, σε 3 αγώνες ευρωπαϊκών διασυλλογικών  διοργανώσεων και σε 36 φιλικές αναμετρήσεις. Не девушки, а песня. Кокетливые шлюхи и индивидуалки Севастополь . Ищите проституток в интернете на сайте Сексанкета-крым.