Δηλώσεις Ντιόγκο, Σαμπάτ και… Βλαχοδήμου μετά το Πανθρακικός – Πλατανιάς

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής 

–  Οι Ντιόγκο και Σαμπάτ τόνισαν ότι η ομάδα τους ήταν συγκεντρωμένη και κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά το παιχνίδι στην Κομοτηνή.

 

«Κατά ένα μεγάλο ποσοστό τα έχουμε καταφέρει αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Σήμερα ήμασταν οργανωμένοι και είχαμε την υπομονή και έτσι πήραμε τη νίκη…» είπε μεταξύ άλλων ο Ντιόγκο ενώ ο Σαμπάτ τόνισε: «Παίξαμε καλά και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στα τελευταία λεπτά, μείναμε πίσω και καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα…».

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος από την πλευρά του απέδωσε στην κούραση την ήττα του Πλατανιά και τόνισε ότι η προσοχή στρέφεται πλέον στο επόμενο παιχνίδι. «Σίγουρα ήταν μερικοί παίκτες κουρασμένοι απ’ το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και υπάρχουν και τέτοιες εβδομάδες, εμείς δεν, δεν μπήκαμε πολύ καλά στα πρώτα λεπτά, στο πρώτο ημίχρονο, μετά στο πρώτο ημίχρονο ανεβήκαμε, παίξαμε πιστεύω καλύτερα και κάναμε και κάμποσες ευκαιρίες. Εντάξει τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς του Σαββάτου και να κερδίσουμε το ματς», είπε ο άσος της ομάδας των Χανίων και πρώην της Ξάνθης.