Με τον Τόρο βασικό η Ρόμα έβαλε τις βάσεις για τον τελικό!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Η Ρόμα έχοντας βασικό για ακόμα μια φορά τον βασίλη Τοροσίδη επικράτησε με 3-2 της Νάπολι στο  “Ολίμπικο” της Ρώμης, έτσι έχει το προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia.

 

Δύο γκολ πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Ζερβινιό και μάλιστα πέτυχε αυτό της νίκης στο 88′, ενώ το δεύτερο ήταν απλά… γκολάρα από τον Κέβιν Στρόουτμαν. Το 2-0 η Νάπολι κατάφερε να κάνει 2-2, με το αυτογκόλ του Μόργκαν Ντε Σάνκτις στο 47′ και τον Ντρις Μέρτενς να ισοφαρίζει στο 70′.

Ο Τόρο για ακόμα μια φορά χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του στο αριστερο άκρο της άμυνας, αφού δεξιά που είναι η φυσική του θέση υπάρχει ο Μαϊκόν. Στον άλλο ημιτελικό της Τρίτης η Ουντινέζε νίκησε με 2-1 την Φιορεντίνα. Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν σε μία εβδομάδα.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάντκις, Μάικον, Μπενατιά, Καστάν, Τοροσίδης, Ντε Ρόσι, Στρόουτμαν, Ναϊνγκολάν (60′ Πιάνιτς), Λιάιτς (72′ Φλορέντσι), Ζερβινιό, Τότι (65′ Ντέστρο).

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μάτζο, Αλμπιόλ, Φεντερίκο Φερνάντες, Ρεβεγιέρ (24′ Γκουλάμ), Ζορζίνιο, Γκιοκχάν Ινλέρ, Χάμσικ (66′ Μέρτενς), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Ιγκουαΐν (84′ Μπεχράμι)