Πριν τον Ερμογένη, νίκη των εφήβων του Εθνικού επί της ΓΕΑ με… 4-1

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Στα πλαίσια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, συνεχίζεται η προετοιμασία όλων των αγωνιστικών τμημάτων Βόλεϊ της ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Τσουλκανάκη.

Συγκεκριμένα για την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου η ομάδα του Εθνικού αντιμετωπίζει στην Ξάνθη τον Ερμογένη, για τα Πρωταθλήματα που διοργανώνει η Α’ Διοικητική Περιφέρεια της ΕΟΠΕ για την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Στις 14:00 αγωνίζονται οι «παμπαίδες» και στις 16:00 οι «παίδες» .

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν , οι νεαροί παίχτες του Εθνικού εργάζονται με πάθος και όρεξη για την καθιέρωση της ομάδας στην ελίτ του Ελληνικού βόλεϊ και την μελλοντική τους πορεία στο χώρο του αθλητισμού !

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι των τμημάτων υποδομής του Εθνικού με την ομάδα του ΓΕΑ που αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία, δεδομένου του ρεπό που έχει η τελευταία το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Νικητής αναδείχθηκε ο Εθνικός με σκορ… 4-1, αφού αποφασίστηκε να παιχτεί αγώνας συνολικά πέντε σετ, έστω και αν είχε διαμορφωθεί ο νικητής από το τέταρτο. Τα σετ του αγώνα των εφήβων του Εθνικού με την ΓΕΑ: 19-25, 25-19, 25-17, 25-22, 28-26.