Δεν ισχύουν τα διαρκείας στον αγώνα κυπέλλου του Εθνικού με τον Άρη!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Εθνικός Αλεξανδρούπολης με απογευματινή ανακοίνωσή του κάνει γνωστό ότι στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» την Τρίτη 4/2/2014 και ώρα 20:00 δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Όπως αναφέρεται, οι κάτοχοι των gold εισιτηρίων διαρκείας αφού προμηθευτούν το εισιτήριο τους (γενική είσοδος 10 ευρώ) θα προσέρχονται στο γήπεδο από την ανατολική είσοδο και θα καταλαμβάνουν τη θέση τους κανονικά με την επίδειξη της κάρτας τους. Κατά συνέπεια, αν αντιλαμβανόμαστε καλά την ανακοίνωση, ακόμα και οι κάτοχοι gold καρτών διαρκείας θα πρέπει να πληρώσουν.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ (γενική είσοδος), ενώ το μαθητικό – φοιτητικό – στρατιωτικό ορίστηκε στα 5 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Βόλλεϋ) ανακοινώνει ότι στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» την Τρίτη 4/2/2014 και ώρα 20:00 δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

                Οι κάτοχοι των GOLDεισιτηρίων διαρκείας αφού προμηθευτούν το εισιτήριο τους (Γενική Είσοδος 10 Ευρώ) θα προσέρχονται στο γήπεδο από την ανατολική είσοδο και θα καταλαμβάνουν τη θέση τους κανονικά με την επίδειξη της κάρτας τους.

                Τιμή εισιτηρίου 10 Ευρώ (Γενική Είσοδος)

                Μαθητικό – Φοιτητικό – Στρατιωτικό 5 Ευρώ 

Αλεξανδρούπολη, 03.02.2014

Γραφείο Τύπου