Photos: Η κούπα της ΑΕΚ στον Φάρο & τα μπουζούκια της Αλεξανδρούπολης!!!

Γράφει ο Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Μετά το τέλος του τελικού και την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από την ΑΕΚ, τα ξέφρενα πανηγύρια στα αποδυτήρια του “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” και την απονομή, το σκηνικό των πανηγυρισμών μεταφέρθηκε πριν τα μεσάνυχτα στον Φάρο της Αλεξανδρούπολης.

Εκεί βρέθηκαν οπαδοί της ΑΕΚ από όλη την Θράκη και γενικά την Βόρειο Ελλάδα, αλλά λίγο αργότερα και η αποστολή με τους παίκτες και την κούπα. Σχετικό βίντεο ανήρτησε η Original Αλεξανδρούπολης και μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Στην συνέχεια η ομάδα μετέβη στο ξενοδοχείο, αλλά επιθυμία τόσο των παικτών όσο και της διοίκησης ήταν το γλέντι να κρατήσει μέχρι το πρωί. Έτσι αποφασίστηκε να μεταβούν στα… μπουζούκια.

Τα πρώτα τηλέφωνα έπεσαν προς το “Ηχοδρόμιο” της Κομοτηνής, επειδή όμως υπήρχε πρωινό ξύπνημα και η πτήση για την Αθήνα με το αεροπλάνο, αποφασίστηκε να πάνε στο “Picco” που βρίσκεται μέσα στην Αλεξανδρούπολη.

Μαζί τους βέβαια οι παίκτες είχαν και την… κούπα, πρώτο τραπέζι πίστα. Μάλιστα, στην παρέα τους προστέθηκαν και μερικοί παίκτες του Εθνικού που έτυχε να βρίσκονται στο μαγαζί, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι στην πλειοψηφία του ήταν ρεζερβέ λόγω ενός… γάμου.

Δείτε κάποιες πρώτες φωτογραφίες από το γλέντι στον Φάρο και τα μπουζούκια, για να πάρετε μια γεύση – και από την τρίτη φωτογραφία και μετά πλούσιο υλικό από εικόνες που αντλήσαμε από το volleynews και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…