Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Μουδανιά – Έβρος Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Σε μπελάδες αναφορικά με την παραμονή του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, αφού βρίσκεται πλέον μόλις έναν βαθμό και μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, βρίσκεται ο Έβρος Σουφλίου μετά την ήττα – σοκ από τα Μουδανιά με 2-1.

 

 

Η ομάδα του Έβρου προηγήθηκε στο σκορ με 0-1 από το ξεκίνημα του ματς, μετά από κεφαλιά του Μπάτζιου σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Βιόπουλος. Όλα έδειχναν ότι εύκολα ή δύσκολα να μπορούσε να φύγει όχι απλά αήττητος αλλά και με τους τρεις βαθμούς, καθώς άλλωστε τα Μουδανιά είναι μόλις προτελευταία στην βαθμολογία.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 30′ με τον Στόϊκο και στην έναρξη της επανάληψης ο Χαραλαμπίδης σκόραρε ξανά για να διαμορφώσει το 2-1, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αποβλήθηκε και ο Βιόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα που κακώς του έδειξε ο διαιτητής (μπέρδεψε τους παίκτες, κανονικά έπρεπε να την δείξει στον Κατρανίτσα) και έτσι στένεψαν ακόμα περισσότερο τα περιθώρια για το Σουφλί.

Το γεγονός ότι στα τελευταία λεπτά άφησε ο διαιτητής με δέκα παίκτες και τα Μουδανιά δεν ανέτρεψε την κατάσταση. Έτσι η ομάδα του Έβρου επέστρεψε στο Σουφλί ηττημένη και γίνεται επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις επιτυχίες.

Π.Ο. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Τεντώνης, Κώστας (88’ Ντόϊ), Μπιμπισίδης, Στόϊκος, Ντινιώτης, Λεονταρίδης (83’ Μισιρλή Οκάν), Χαραλαμπίδης, Μίχος (67’ Καράγαλης), Ταρασίδης, Σερέτης, Πλατάκης.

 

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Βογιατζής, Μπάμιος,  Κατρανίτσας, Λίτσιος, Μπάτζιος, Τορομανίδης (78’ Θεοδωράκης), Εμρέ, Εφραιμίδης (56’ Τρίχας), Καμπιώτης, Βιόπουλος, Αραμπατζής (74’ Γιαννακιτσίδης).