Όσα έγιναν στον αγώνα των Παίδων μεταξύ ΕΠΣ Ξάνθης και ΕΠΣ Έβρου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την νίκη που της χαρίζει την δεύτερη θέση στο Ενωσιακό πρωτάθλημα των Παίδων κατάφερε να πετύχει η ΕΠΣ Ξάνθης απέναντι στην ομάδα του Έβρου με 2-0. Η ομαδα της Ξάνθης με αυτή την νίκη κατάφερε να φτάσει τους 14 βαθμούς έναντι 10 της σημερινής της αντιπάλους, και έτσι ότι και να γίνει στον εξ’ αναβολής αγώνα της επόμενης εβδομάδας στην Αλεξανδρούπολη η ΕΠΣ Ξάνθης θα καταλάβει τη δεύτερη θέση πίσω από την ΕΠΣ Καβάλας.

Στο παιχνίδι τώρα η ομάδα της Ξάνθης μπήκε από νωρίς αποφασισμένη να κερδίσει το παιχνίδι όμως η ομάδα του Έβρου στεκόταν εξαιρετικά ενώ όποτε χρειάστηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Δερνεκξής δήλωσε παρών, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η πίεση της Ξάνθης έπιασε τόπο, μια και μόλις 7 λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Οκάν Σουλεϊμάν συνεργάστηκε υπέροχα με τον Μπαρκάν, μπήκε στην περιοχή αναγκάζοντας τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να τον ανατρέψουν και κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Οκάν που από τα 11 βήματα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δερνεκξή ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.   

Σα να μην έφτανε αυτό, 8 λεπτά αργότερα η ομάδα της Ξάνθης πέτυχε και δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Θεοφυλλάκη. Μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης η ομάδα της Ξάνθης άγγιξε ακόμη δύο φορές το γκολ όμως ο κιπερ του Έβρου αντέδρασε εντυπωσιακά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Μπαχαρίδης με βοηθούς τους Σοφοκλή Γιαλαμουίδη και Πολυξένη Χαραλαμπίδου. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν ο περιφερειακός προπονητής της Α’ Ένωσης Μπάμπης Μουρατίδης, ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της Skoda Ξάνθη Βασίλης Δανιήλ και πλήθος προπονητών ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Σπυριδόπουλος): Μανιάς, Σαμαράς, Θεοφυλλάκης, Τζεβελέκης Ζ., Κιολείδης(41’  Μαρκοσιάν), Μαλαδένης, Οκάν, Τοπουζίδης, Μπαρκάν, Λαζαρίδης(51’ Μαμαλίκατζης), Τζεβελέκης Φ.(41’ Τζανίδης)

ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ (Βουρδόγλου): Δερνεκξής, Τζουμάκας, Καμπουρούδης(65’ Χατζηκωσταντινίδης), Ιγνατιάδης, Βλαχόπουλος, Αλμετίδης, Βεζάζης, Τάσσος, Καρακασίδης(69’ Σωτηράκης), Πατσιώρας, Πασχαλίδης