Διευκρινίσεις Τζίμα και Εθνικού για τα εισιτήρια του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Σε διευκρινίσεις για τον τρόπο πώλησης και διανομής των εισιτηρίων του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ προχώρησε προς το ThrakiSportS ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας.

Όπως ανέφερε και για να μην δημιουργηθούν παρερμηνείες, διοργανωτής του φάιναλ φορ ΔΕΝ είναι ο Εθνικός αλλά η ΕΣΑΠ και κατά συνέπεια ο Εθνικός δεν έχει καμία αρμοδιότητα ως προς το ζήτημα των εισιτηρίων. Το μόνο που έχει γίνει είναι ότι ο Εθνικός ως συνδιοργανωτής δέχτηκε να παράσχει διευκολύνσεις ως προς την διανομή των εισιτηρίων στην Αλεξανδρούπολη, διευκολύνσεις προφανώς τόσο προς την διοργανώτρια ΕΣΑΠ όσο και προς τους φιλάθλους του που θέλουν να παρακολουθήσουν την διοργάνωση και σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να αναζητούν εισιτήρια από την… Αθήνα.

Ο κ. Τζίμας επιβεβαίωσε ότι πράγματι τελείωσαν τα εισιτήρια των 20 ευρώ που αφορούν την κερκίδα των vip όπου στους αγώνες του πρωταθλήματος κάθονται οι κάτοχοι των gold καρτών διαρκείας. Διευκρίνισε ωστόσο ότι όσοι απευθύνθηκαν για εισιτήρια στην συγκεκριμένη εξέδρα εντός του τριημέρου που είχε ζητήσει ο Εθνικός, εξυπηρετήθηκαν. Για όσους δεν πρόλαβαν, πάντα υπάρχει η δυνατότητα της κατά προτεραιότητας αγοράς εισιτηρίων για την μεγάλη κερκίδα, τα οποία τιμώνται στα 15 ευρώ για το σύνολο των τριών αγώνων.

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση ιδίως από την πλευρά της ΑΕΚ, που θέλει ολοένα και περισσότερα εισιτήρια από το 20% που αποφασίστηκε ότι θα πάει στους οπαδούς της κατά την σύσκεψηπου πραγματοποιήθηκε την  περασμένη εβδομάδα στα γραφεία της ΕΣΑΠ.

Όπως αναφέρει και σε νεώτερη ανακοίνωσή του το ΤΑΑ Εθνικός, “η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται και όσοι επιθυμούν να διασφαλίσουν ένα από τα «μαγικά χαρτάκια» , μπορούν να τα προμηθευτούν απο τα γραφεία του Εθνικού (Πλατεία Πολυτεχνείου). Υπευθυμίζουμε ότι οι φίλαθλοι θα τα προμηθεύονται αφού πρώτα θα επιδεικνύουν την Αστυνομική τους ταυτότητα, μιας και θα τηρηθεί Ονομαστική λίστα εισόδου στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»! Δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας (ΟΥΤΕ ΤΑ GOLD). H είσοδος των φιλάθλων στο Κλειστό, θα γίνεται με την επίδειξη της ταυτότητάς τους!”.