Οι μεταμεσονύκτιες ευχές του Γιούρι Λοντίγκιν για τη νέα αρχή του Γκσπούρνινγκ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ο Γιούρι Λοντίγκιν και ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ είναι ίσως οι δύο πιο αγαπητοί πορτιέρο που έχουν φορέσει τα χρώματα της Ξάνθης τα τελευταία χρόνια. Ο Γιούρι αγωνίζεται πλέον στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ ο Αυστριακός οριστικοποιήθηκε ότι επιστρέφει στην Ελλάδα, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Ζήση Βρύζα και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο ο Γιούρι από το ισραήλ, όπου βρίσκεται προετοιμαζόμενος με την Ζενίτ (καθώς λόγω χειμώνα υπάρχει διακοπή στο ρωσικό πρωτάθλημα). Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ανέβασε στο facebook την είδηση του ερχομού του Μίκαελ στον ΠΑΟΚ μαζί με ευχές για κάθε επιτυχία και πολλές αποκρούσεις στη νέα του ομάδα, “όπως ξέρει άλλωστε”.

Ήδη η ανάρτηση μέσα σε μόλις είκοσι λεπτά άρχισε να παίρνει πολλά likes από φίλους της Ξάνθης αλλά και του ΠΑΟΚ, που δηλώνουν ότι εύχονται κάποια μέρα να γυρίσει και ο Γιούρι στην Ελλάδα και την ομάδα τους, όπως συνέβη και με τον Γκσπούρνινγκ, για τον οποίο υπήρχε ενδιαφέρον από πλευράς δικεφάλου από τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Ξάνθη αλλά δεν είχε καρποφορήσει το τότε φλερτ…