Video: Το πέναλτι του Τοροσίδη που άναψε φωτιές σε όλη την Ιταλία

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Το αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Βασίλης Τοροσίδης στο παιχνίδι με την Ελλάς Βερόνα δεν άργησε να γίνει θέμα συζήτησης στα social media με τον Πέπε Ρέινα να επιστρατεύει τα… “Cazzo” για να εκφράσει την αντίθεσή του.

 

Βλέπετε, το Ιταλικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πέντε μεγαλύτερα του κόσμου και οτιδήποτε συμβαίνει σε αυτό δεν μπορεί να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, δευτερόλεπτα μετά την προσπάθεια του Ξανθιώτη μέσα στην περιοχή της Βερόνα και το πέναλτι που κέρδισε, οι αντιδράσεις στον κόσμο του twitter που “δεν συγχωρεί”, ήταν άμεσες.

Όπως διαβάζουμε στο Sport24, “σχεδόν όλοι όσοι έβλεπαν το μεσημεριανό παιχνίδι της Serie Aεξέφρασαν την απορία τους για τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών από τον διαιτητή, αλλά και την αντίθεσή τους στην ενέργεια του διεθνή Έλληνα αμυντικού να πέσει μέσα στην περιοχή της Βερόνα”.

Πολλοί άρχισαν να παρομοιάζουν τη Ρόμα με τη Γιουβέντους, ενώ ο Πέπε Ρέινα ξέφυγε λίγο παραπάνω, κάτι που αναμένεται να το πληρώσει από την Ιταλική Λίγκα. Φυσικά δεν έλειψαν τα χιουμοριστικά tweets με καλύτερο αυτό για την Tania Cagnotto, γνωστή Ιταλίδα αθλήτρια των καταδύσεων. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο Τόρο είχε δεχτεί πρόστιμο από την ιταλική λίγκα για προσπάθεια να εκμαιεύσει πέναλτι, καθώς εκεί ακόμα και το θέατρο δεν συγχωρείται.

Πάντως, ανεξάρτητα από την συγκεκριμένη φάση που σφράγισε τη νίκη για την Ρόμα, οφείλει να σημειωθεί ότι το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη ακούγεται έντονα στην ιταλική πρωτεύουσα και για το γεγονός ότι για αγωνίστηκε  τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην βασική ενδεκάδα της Ρόμα με πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας, βρίσκει τον εαυτό του ενώ παράλληλα κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ρούντι Γκαρσία με τις εμφανίσεις του, και μάλιστα ως… αριστερός μπακ (!), αφού στη φυσική του θέση υπάρχει ο μεγάλος Μαϊκόν. Δείτε την φάση του επίμαχου πέναλτι που κέρδισε ο Βασίλης Τοροσίδης και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

[iframe frameborder=”0″ width=”480″ height=”270″ src=”http://www.dailymotion.com/embed/video/x1ac4ni” allowfullscreen]
Hellas Verona 1-3 Roma, Toti, (P) από dm_5054a803360e5