Photos: H κοπή της βασιλόπιτας του Ορέστη Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου του Δήμου Ορεστιάδας η κοπή της βασιλόπιτας του Ορέστη Ορεστιάδας με την παρουσία αθλητών, γονέων και επισήμων.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης  π. Βαρθολομαίος Αστεριάδης ενώ χαιρετισμό απηύθυναν τόσο ο ίδιος όσο και πρόεδρος του Ορέστη Παναγιώτης Βαγγελούδης μαζί με όλους τους  επισήμους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Εκτός λοιπόν του προέδρου και του π. Βαρθολομαίου χαιρέτισαν την εκδήλωση  οι Κυριάκος Γεροντόπουλος (υφυπουργός Εξωτερικών), Αλέκος Δερμεντζόπουλος (βουλευτής, με επιστολή), Δημήτρης Μουζάς (Δήμαρχος Ν. Ορεστιάδας), Σταύρος Βαβίας (αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος Θράκης και Ανατ. Μακεδονίας), Μαρία Γκουγκουσκίδου (Περιφερειακή Σύμβουλος Έβρου), Βασίλης Μαυρίδης (Δημοτικός Σύμβουλος και αρχηγός της Δημοτικής Αντιπολίτευσης), Παντελής Χατζημαρινάκης (μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Έβρου) και ο προσκληθείς και φιλοξενούμενος Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Τεχνικός Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ.

Το φλουρί της πίτας βρέθηκε στο κομμάτι της Ομάδας των Ανδρών, που είχε παραλάβει ο  Βασίλης Πατίδης ενώ ακολούθησε κλήρωση με διάφορα δώρα για τα παιδιά της Ακαδημίας. Δείτε φωτογραφίες…

 

Στη συνέχεια πλούσιος μπουφές, περίμενε όλους τους καλεσμένους και παρευρισκόμενους, με ποικιλία εδεσμάτων.