A2 Ανδρών: Όσα έγιναν στον αγώνα ΓΕΑ – Ζαφειράκης Νάουσας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Η ΓΕΑ νίκησε εύκολα τον Ζαφειράκη με 3-0 για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α2 Ανδρών, σε έναν αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο Κλειστό Γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” και όπως αναμένονταν ξεκίνησε με 80 λεπτά καθυστέρηση, λόγω του αγώνα μπασκετικού Εθνικού – ΓΑΣ Κομοτηνή που προηγούνταν και είχε προγραμματιστεί σχεδόν την ίδια ώρα.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ήταν αποτελεσματική και δίκαια επικράτησε. Το πρώτο σετ αποτέλεσε εύκολη υπόθεση για τους γηπεδούχους, καθώς υπερίσχυσαν κατά κράτος σε άμυνα και επίθεση με το σκορ να φτάνει στο 8-2 και 16-6. Τελικά το σετ ολοκληρώθηκε στο 25-12.

Οι φιλοξενούμενοι αντεπιτέθηκαν στο δεύτερο σετ, αν και η ΓΕΑ ξεκίνησε δυνατά, μιας και προηγήθηκε με 8-4 και 14-11. Ο Ζαφειράκης έκανε την ανατροπή με 19-20, στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία κατάφεραν να πάρουν το σετ 25-22 και να προηγηθούν με 2-0.

Η ΓΕΑ στο τρίτο σετ προηγήθηκε με 8-5 και 15-10, δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα από την Ημαθία να πλησιάσει, με το τελικό 25-17 να σφραγίζει την προσπάθεια των δύο ομάδων. 

Τα σετ: 25-12, 25-22, 25-17

ΓΕΑ : Δαλδαβερένης, Αρχοντούδης, Σταματίου, Κωνσταντινίδης, Αμαριανάκης, Χριστόφας, Δημητρούδης (λ) / Κώτας, Τασάκος, Γατέλης, Λαχτάρας

ΖΦΕΙΤΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Αντιφάκος, Αποστόλου Ι., Ορδουλίδης, Μάγγος, Σιτιπιτάκος, Περιβολάρης (λ) / Αποστόλου Α., Τσίρης