Ενιαίο εισιτήριο και για τους τρεις αγώνες του League Cup! Ποιες οι τιμές…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Από την προσεχή Δευτέρα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, να ξεκινήσει η προεγγραφή για την διάθεση των εισιτηρίων του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ, που θα διεξαχθεί 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου στο Κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” της Αλεξανδρούπολης.

Όπως πληροφορείται από αξιόπιστες πηγές το ThrakiSportS, δεν θα κυκλοφορήσουν σε πρώτη φάση μεμονωμένα εισιτήρια για τον κάθε αγώνα – ούτε καν για τον τελικό –  αλλά ένα πακέτο και για τους τρεις αγώνες. Παράλληλα, επιβεβαιώνοντας παλιότερο δημοσίευμα του ThrakiSportS, δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας του Εθνικού, όπως είναι και το πλέον φυσιολογικό άλλωστε δεδομένου ότι πρόκειται για διοργάνωση της ΕΣΑΠ.

Όπως αποφασίστηκε, η τιμή της γενικής εισόδου για το πακέτο και των τριών αγώνων θα κυμαίνεται στα 15 ευρώ για την μεγάλη κερκίδα και στα 20 ευρώ για την μπλε πρόσθετη κερκίδα “των επισήμων”, στην οποία κατά προτεραιότητα θα μπορούν να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια στην θέση που έχουν και στο πρωτάθλημα οι κάτοχοι των gold διαρκείας του Εθνικού.

Όπως είναι φυσιολογικό, εισιτήρια θα δοθούν και στις άλλες ομάδες που συμμετέχουν στο φάιναλ φορ, αλλά σε κάθε περίπτωση η συντριπτική πλειοψηφία θα πάει στους φιλάθλους του Εθνικού, που θα έχει την μερίδα του λέοντος ως συνδιοργανωτής του φάιναλ φορ. Ισχυρή παρουσία αναμένεται να έχουν και οι οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ πρόθεση να ταξιδέψουν στην Αλεξανδρούπολη έχουν εκφράσει φίλαθλοι και από την Σύρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την πρώτη σύσκεψη που έχει γίνει με την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και κατόπιν απόφασης της Λίγκας, θα υπάρχει ονομαστική λίστα όσων αγοράσουν εισιτήρια και βρεθούν στο γήπεδο, για λόγους ασφαλείας. Περισσότερες λεπτομέρειες όμως θα γίνουν γνωστές την προσεχή εβδομάδα, αφού διεξαχθεί η μεγάλη σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση με την παρουσία των εκπροσώπων όλων των ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αγώνες των ημιτελικών είναι Φοίνικας Σύρου – Λαμία και Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΕΚ στις 31 Ιανουαρίου και την επομένη θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός, ανάμεσα στους νικητές των δύο ημιτελικών.