Συμφώνησε με Εργοτέλη ο Ουζουνίδης αλλά δεν θα κοουτσάρει με Skoda

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Τα… χέρια με τους ιθύνοντες του Εργοτέλη έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής των Κρητικών. Μάλιστα, εντός του Σαββάτου αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα.

 

Ο Αλεξανδρουπολίτης προπονητής, αποχώρησε προ εβδομάδων από τον πάγκο του Πλατανιά, όμως θα συνεχίσει την καριέρα του εντός του νησιού, αλλά σε άλλο νομό, μια και θα καθίσει στον πάγκο των Ηρακλειωτών, συνεχίζοντας το έργο του Γιάννη Πετράκη.

Τις προηγούμενες μέρες οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής του Εργοτέλη ήταν σε επαφή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την Παρασκευή ο Θρακιώτης τεχνικός απάντησε θετικά.

Μάλιστα, το Σάββατο (18/1) αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την κυριακάτικη (19/1) αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη, όχι όμως και να κάτσει στον πάγκο της παίζοντας αντίπαλος με την πρώην ομάδα του.

Κατά τα φαινόμενα, στο παιχνίδι κόντρα στην Skoda τον Εργοτέλη θα κοουτσάρει το υπηρεσιακό δίδυμο των Σταύρου Λαμπράκη και Βασίλη Πλεσίτη και από τη νέα εβδομάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αναλάβει τα καθήκοντά του, κάνοντας ντεμπούτο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.