A2 Ανδρών: Όσα έγιναν στον αγώνα Ορεστιάδα – ΓΕΑ

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Σε διάστημα μιας ώρας η Ορεστιάδα υπέταξε εύκολα με 3-0 σετ την ΓΕΑ στο εβρίτικο ντέρμπι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας. 

Σε έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να παίξουν ωραίο βόλεϊ, οι παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη κατάφεραν καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς να πιάσουν πολύ καλή απόδοση και με καλό μπλοκ και πολύ δυνατά τελειώματα να πάρουν εύκολα και τα τρία σετ του παιχνιδιού.

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 8-2, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 15-13 για να καταλήξει το σετ στους γηπεδούχους με 25-18. Στο δεύτερο σετ και με κορυφαίο τον Δημήτρη Βλασακίδη η Ορεστιάδα ευτύχησε να προηγηθεί με 15-7 για να το κατακτήσει με το εμφατικό 25-11.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ του παιχνιδιού η Γ.Ε.Α προσπάθησε να απαντήσει αλλά και πάλι στο τέλος οι «πράσινοι» πήραν το προβάδισμα με 9-6 και επικράτησαν με 25-16, παίρνοντας εύκολα τους τρεις βαθμούς και διαμορφώνοντας με το τελικό 3-0.

ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Αντωνιάδης): Κεμανετζής, Βλασακίδης, Χουσίδης, Καρδαμανίδης, Δημητρούδης, Κων/νίδης(λ), Ποτολίδης,Πεντίδης, Διαμαντίδης, Νένογλου, Κοφίδης

ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΟΥΠΟΛΗΣ:Δαλδαβερενής, Αλεξάκης, Αμαριανάκης, Σταματίου, Αρχοντίου, Γατέλας, Δημητρούδης Ι (λ)