Από την παραμονή στον Έβρο ο Άρης! Ήρθε και διανυκτερεύει στην Θράκη

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Μπορεί να αγωνίζεται χωρίς Ντάμποβιτς και Ντεσπέιν, αλλά στον Άρη δίνουν μεγάλη σημασία στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Και αυτό δεν φαίνεται μόνο από το πριμ νίκης που υποσχέθηκαν από την διοίκηση στους παίκτες.

 

Η ομάδα ταξίδεψε οδικώς για την Θράκη από την Παρασκευή, παραμονή του αγώνα, κάτι που δεν έκανε ποτέ τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, στις 16:00 το απόγευμα αναχώρησε το πούλμαν της ομάδας για την Αλεξανδρούπολη, όπου και διανυκτερεύει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε δηλώσεις του στο σάιτ του Ερασιτέχνη, ο προπονητής του Άρη, Σπύρος Φίνος, αρκέστηκε να πει σχετικά με το ματς: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας». Να σημειωθεί ότι ο Φίνος μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, που έχει καθίσιε στον πάγκο των «κίτρινων» και στόχος όλων είναι να διευρύνουν αυτό το σερί.

Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής στη Μίκρα, ενώ αμέσως μετά οι παίκτες και το τεχνικό τιμ μετέβησαν για φαγητό και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Θράκη. Η επιστροφή στην Θεσσαλονίκη προγραμματίζεται μετά το τέλος του ματς.