Μεταγραφή – έκπληξη για Κάσες! Φεύγει άμεσα από τον Πανθρακικό και πηγαίνει… Τουρκία

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Πριν καν συμπληρώσει έξι μήνες στον Πανθρακικό και παρά τις εκτιμήσεις του Άκη Μάντζιου ότι δύσκολα θα φύγει από την ομάδα τον Ιανουάριο, εκτός και αν έρθει κάποια καλή πρόταση στην ομάδα της Κομοτηνής, ο Χοσέ Μαρία Κάσες φαίνεται ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν για τους Θρακιώτες.

Τις τελευταίες ώρες διακινούνται πληροφορίες στην πόλη της Κομοτηνής και κυρίως μεταξύ της μουσουλμανικής μειονότητας ότι η διοίκηση του Πανθρακικού ήρθε σε συμφωνία για την παραχώρηση του παίκτη σε μεγάλη τουρκική ομάδα και συγκεκριμένα στην Μπεσίκτας.

Αν ευσταθεί η πληροφορία περί τουρκικού ενδιαφέροντος και δεδομένων των πολλών χρημάτων που δαπανώνται στο τουρκικό ποδόσφαιρο, τότε είναι εξαιρετικά πιθανό οι πληροφορίες είναι είναι αληθείς και ο Κάσες να μετακομίσει σύντομα στην άλλη πλευρά του Έβρου, αντί σίγουρα ενός όχι ευκαταφρόνητου ποσού.

Ο 27χρονος Ισπανός είναι απ’ τις αποκαλύψεις της σεζόν (έχει 5 γκολ και 6 ασίστ ως τώρα με τον Πανθρακικό) και ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν πληροφορίες για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αλλά για την απόκτησή του τον Ιούνιο, δεδομένου ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους Κομοτηναίους έως το ’15.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος εκτίμησε ότι δύσκολα θα φύγουν από την ομάδα Κάσες και Ιγκόρ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο με τον τρόπο που έκανε τις δηλώσεις, άφησε να εννοηθεί ότι αν υπάρξουν ενδιαφέρουσες προτάσεις από ομάδες που θα αποφέρουν οικονομικό όφελος στον Πανθρακικό, τότε τίποτα δεν αποκλείεται.