Και οι χαρές συνεχίζονται! Ο γάμος του «δικού μας» Βαγγέλη με την Μαρία…

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Και οι χαρές για την οικογένεια του ThrakiSportS συνεχίζονται. Στην προηγούμενη ανάρτηση σας κάνουμε λόγο για την εκλογή του Μπάμπη Κυπριανίδη. Τον προηγούμενο μήνα είχαμε την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού του Λεωνίδα Κάλφα και την ορκωμοσία της Βερόνικας Ευθυμίου, με την ολοκλήρωση των σπουδών της.

Μέσα στο 2013, μετά την γέννηση του ThrakiSportS, είχαμε και δύο ελεύσεις μωρών βασικών συνεργατών μας (του Γιάννη Κεσόπουλου από την Κομοτηνή και του Δημήτρη Καλτέκη από την Ξάνθη). Κάποιος μαθαίνουμε ότι την έκανε την πρόταση και έχει βάλει πλώρη για γάμο μέσα στο 2014, αλλά ούτε το 2013 μας άφησε με τέτοιο παράπονο και έτσι κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα λοιπόν, ο εκ των συνεργατών μας στην Κομοτηνή Βαγγέλης Μαγκώνης και η καλή του Μαρία ανέβηκαν την Πέμπτη τα σκαλιά του… δημαρχείου και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. “Πολιτικός γάμος για αρχή… Οι καλές φωτογραφίες θα ανέβουν αύριο μεθαύριο. Βολευτείτε τώρα με αυτήν από τον καφέ που επακολούθησε…”, έγραψε στο facebook, ανακοινώνοντας και σε πιο ευρύ κύκλο τα ευχάριστα μαντάτα.

Επιτέλους, ο Βαγγέλης το ταλαιπώρησε αλλά το πήρε το κορίτσι και τώρα μαζί αναμένουν την άφιξη ενός άλλου κορίτσαρου, που σίγουρα θα τους αλλάξει την ζωή. Με το καλό, θα είναι η πρώτη άφιξη νέου μέλους το 2014 στην οικογένεια του ThrakiSportS, η οποία ολοένα και διευρύνεται. Παιδιά, να ζήσετε και με το καλό τα ακόμα πιο ευχάριστα….