Ενας δικός μας άνθρωπος στο ΔΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θράκης!!!

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

– Στην Περιφερειακή Διοίκηση Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος εκλέχθηκε για ακόμα μια φορά ένας δικός μας άνθρωπος, ο Μπάμπης Κυπριανίδης, εκ των βασικών συνεργατών του ThrakiSportS και εμπνευστής του μοναδικού θρακικού φωτογραφικού πρακτορείου ειδήσεων, του Thraki Photo Agency, το οποίο αποτελεί βασικό και μόνιμο συνεργάτη των μεγαλύτερων αθηναϊκών φωτογραφικών πρακτορείων.

Ο “δικός μας” Μπάμπης λοιπόν, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα την Πέμπτη από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Περιφερειακών Εκλογών (ΚΕΕΠΕ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας στα αποτελέσματα κατά Περιφερειακό Τμήμα, εκλέγεται ξανά στην διοίκηση του 1ου Περιφερειακού Τμήματος Θράκης, για δεύτερη θητεία. Στην απερχόμενη διοίκηση ήταν αντιπρόεδρος και παραμένει το νεώτερο σε ηλικία μέλος και της νέας διοίκησης.

Εννοείται ότι χρωστάει κέρασμα, αλλά ας γίνει πρώτα καλά από την ατυχή πτώση που είχε και που μας τον έχει στερήσει από τα γήπεδα τις τελευταίες μέρες (παραλίγο να τον στείλει στο νοσοκομείο αλλά όλα καλά πλέον) και θα το δεχτούμε χωρίς κανένα πρόβλημα και τις επόμενες μέρες. Καλή θητεία από όλη την ομάδα του ThrakiSportS!!!