Ντροπή! Η ΕΟΠΕ ξέγραψε από τώρα από το παιχνίδι της ανόδου την Ορεστιάδα!!!

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Αίσθηση και πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσε στην Ορεστιάδα η σπουδή της ΕΟΠΕ να… ξεγράψει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της την Ορεστιάδα από τους διεκδικητές της ανόδου στο πρωτάθλημα της Volley League.

 

“Η ΜΕΝΤ πάει… τρένο στον 3ο όμιλο και μετά το διπλό στην Αλεξανδρούπολη παραμένει μόνη πρώτη και αήττητη, με τον Αίαντα Ευόσμου, αφού «καθάρισε» στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, να μοιάζει η μοναδική ομάδα που μπορεί να την απειλήσει”, αναφέρει χαρακτηριστικά το site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, στην ανάρτηση για το πανόραμα της Α2.

Με άλλα λόγια, για την ΕΟΠΕ πρώτο φαβορί είναι η ΜΕΝΤ που νίκησε την ΓΕΑ και αν υπάρχει ένα αουτσάιντερ αυτός είναι ο Αίαντας Εύοσμου και όχι ο ΑΟΟ, αν και η Ορεστιάδα έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο ΜΕΝΤ (την οποία και θα υποδεχθεί στο “Νίκος Σαμαράς” στον δεύτερο γύρο) και δύο λιγότερα από τον δεύτερο στην βαθμολογία Αίαντα, που κατά την ΕΟΠΕ κυνηγά μόνος του τη ΜΕΝΤ.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Τούμπας έχει το απόλυτο, δηλαδή 21 βαθμούς σε 7 αγώνες. Ο Αίας Ευόσμου έχει 17 βαθμούς σε οκτώ αγώνες, ενώ ο ΑΟΟ ακολουθεί φαινομενικά μεν στην τρίτη θέση, αλλά έχει 15 βαθμούς σε έξι παιχνίδια. Με  μια νίκη δηλαδή σε αυτά που χρωστάει ξεπερνά τον Αίαντα και με δύο δημιουργεί διαφορά τεσσάρων πόντων από την ομάδα που κατά το volleyball.gr θεωρείται δεύτερο φαβορί για την άνοδο από τον Γ’ Όμιλο της Α2.

Η αντιμετώπιση αυτή, έστω και αν οι περισσότερο εκτιμούν ότι δεν είναι σκόπιμη αλλά έγινε εκ παραδρομής του συντάκτη, έχει πεισμώσει πάντως τους ανθρώπους του ΑΟΟ που έχουν δώσει όρκο τιμής να βαλθούν να διαψεύσουν τις εκτιμήσεις και τα προγνωστικά της Ομοσπονδίας Βόλεϊ…