Οι Θρακιώτες οπαδοί του Ολυμπιακού καθοδόν προς Αθήνα για την πρόκριση!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

– Καθοδόν προς την Αθήνα βρίσκονται οι θρακιώτες οπαδοί του Ολυμπιακού, που παρά το κρύο και τις κακές καιρικές συνθήκες, γέμισαν τα πούλμαν που ναύλωσαν και σπεύδουν στην πρωτεύουσα για να βρεθούν το βράδυ στο Καραϊσκάκη και να πανηγυρίσουν νίκη επί της Άντερλεχτ που θα σημάνει και την πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδος στους 32 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην φωτογραφία εικονίζονται επώνυμοι οπαδοί του Ολυμπιακού από την Κομοτηνή και την Ξάνθη, λίγο πριν φτάσουν στην Στυλίδα και κατεβαίνοντας προς την Αθήνα. Αναρτήθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στις σελίδες τους στο facebook και συνοδεύεται από τα σχόλια “On Tour” και ποικίλα likes από φίλους τους, που έμειναν πίσω στην Θράκη.

Οι θρακιώτες ερυθρόλευκοι οπαδοί έδωσαν δυναμικό παρών στις Βρυξέλλες, την Λισαβόνα και το Παρίσι, στην διάρκεια αυτών των αγώνων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να απουσιάζουν από αυτό το ραντεβού της αγαπημένης τους ομάδας με την ιστορία, που γίνεται άλλωστε και εντός Ελλάδος…