Μεγάλη επιβεβαίωση του ThrakiSportS: Οριστικά στον Έβρο το final four του Λιγκ Καπ!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Όπως ενημερώνει ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Γιάννης Τζίμας, που τυγχάνει και γενικός γραμματέας της ΕΣΑΠ, η διοργανώτρια αρχή της Volley League αποφάσισε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι την ανάθεση της διοργάνωσης του φάιναλ φορ του League Cup στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

“Συγχαρητήρια, η Αλεξανδρούπολη ανέλαβε την διοργάνωση του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ στις 31/1 και 1/2”, αναφέρει το μήνυμα που έστειλε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι ο Γιάννης Τζίμας σε συνεργάτες του αλλά και δημοσιογράφους, κοινοποιώντας την ευχάριστη είδηση και επιβεβαιώνοντας πλήρως τα ρεπορτάζ του ThrakiSportS, που από τις 13 Νοεμβρίου είχε αποκαλύψει την πρόθεση του Εθνικού να διεκδικήσει την διοργάνωση.

Στο φάιναλ φορ θα συμμετάσχουν πέρα από τον Εθνικό, η ΑΕΚ, ο Φοίνικας Σύρου και η Λαμία. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα επιχειρούνταν να καλλιεργηθεί κλίμα από κάποιους κύκλους ότι η διοργάνωση πρέπει να φιλοξενηθεί στην Αθήνα και προς αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκαν οι παράγοντες της Ένωσης, χωρίίς όμως αποτέλεσμα, όπως αποδεικνύει η απόφαση της ΕΣΑΠ.

Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι ο Εθνικός είχε προτείνει την διεξαγωγή της αντίστοιχης διοργάνωσης στον Έβρο και συγκεκριμένα στην Ορεστιάδα, ώστε να τιμηθεί ο Νίκος Σαμαράς, αλλά η ΕΣΑΠ είχε αποφασίσει να στείλει την διοργάνωση στο Βραχάτι.

Υπενθυμίζεται ότι η Αλεξανδρούπολη πέρα από αυτήν την διοργάνωση, διεκδικεί φέτος, όπως έχει επίσης αποκαλύψει το ThrakiSportS, και την φιλοξενία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στο Χαντμπολ. Εξελίξεις και ως προς αυτό το θέμα αναμένονται το επόμενο δεκαήμερο…