Α2 Ανδρών: Όσα έγιναν στον αγώνα Ζαφειράκης Νάουσας – ΑΟ Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επέστρεψε στην Ορεστιάδα από την παγωμένη Νάουσα η ομάδα του ΑΟ Ορεστιάδας, αφού οι παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη κατάφεραν το απόγευμα του Σαββάτου να πάρουν τους τρεις βαθμούς σε ένα πολύ εύκολο απόγευμα απέναντι στον Ζαφειράκη με 0-3.

 

Συγκρατημένο ήταν το ξεκίνημα για τον ΑΟΟ που έμεινε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του πρώτου σετ με 5-3 αλλά γρήγορα βρήκε ρυθμό, προηγήθηκε με νταμπλ σκορ με 7-14 και ανεβάζοντας απόδοση σε μπλοκ και σερβίς, κατάφερε σε μόλις 18 λεπτά να κατακτήσει το σετ με 11-25.

Στο δεύτερο σετ η Ορεστιάδα κατάφερε εύκολα να επιβάλει το ρυθμό της και να κάνει το 8-12 με καλό σερβις και μπλοκ, στη συνέχεια με τα ίδια χαρακτηριστικά κατάφερε να φτάσει στο 10-19 και στο τελικό 12-25.

Η αντίδραση ήρθε από πλευράς γηπεδούχων στο τρίτο σετ που κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 11-6, αλλά με ένα σερί οι ακρίτες κατάφεραν να μειώσουν σε 13-11, να προηγηθούν με 17-18 και να τελειώσουν το παιχνίδι με 0-3 και 21-25.

ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Σπιτάνος): Αποστόλου, Μάγγος, Τουτζούρης, Περβολάρης, Λαφάρας, Ορδουλίδης, Άτσης (λ)

A.O.OΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Αντωνιάδης): Κεμανετζής, Βλασακίδης, Χουσίδης, Δημητρούδης, Καρδαμανίδης, Ποτολίδης, Κωνσταντινίδης (λ) / Προδρομίδης, Διαμαντίδης, Νένογλου, Πεντίδης