Γ Εθνική: Όσα έγιναν στην τεσσάρα της Ελευθερούπολης στο Κόσμιο με τα δύο γκολ του Δουμάνη

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ούτε απέναντι στον Ορφέα Ελευθερούπολης, που επίσης διεκδικούσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κατάφερε να πάρει το τρίποντο ο ΠΑΟ Κοσμίου που δύσκολα πλέον θα αποφύγει το μοιραίο με μόλις έναν βαθμό μετά τις εννιά πρώτες αγωνιστικές.

Μάλιστα, η καβαλιώτικη ομάδα κέρδισε με το ευρύ 0-4 στο γήπεδο της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, βυθίζοντας ακόμα πιο πολύ το Κόσμιο. Δήμιος για τους γηπεδούχους ήταν ένας Θρακιώτης, ο Φώτης Δουμάνης που πέτυχε χατ τρικ.

Οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε παράσταση για ένα ρόλο. Ο Σταματόπουλος στο 50’ άνοιξε το σκορ και μετά ακολούθησαν δύο τέρματα του Δουμάνη στο 60′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 70 με απευθείας εκτέλεση… κόρνερ, ενώ το 0-4 έγραψε δυο λεπτά αργότερα ο Τσαπέγιας.

Οφείλει ωστόσο να διευκρινιστεί ότι παρά το εύρος της ήττας, υπάρχουν πολλά παράπονα των γηπεδούχβν από τον διαιτητή Χανίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι ήταν ανύπαρκτο το φάουλ από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ, ότι δεν πέρασε ποτέ η μπάλα την γραμμή αλλά έδιωξε ο τερματοφύλακας στο τρίτο τέρμα και ότι ήταν οφσάιντ το τέταρτο.

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κουφιώτης, Σούλης, Βαλσάμης (82 Λετόπουλος), Φωτιάδης, Μουστάκας, Πασχαλίδης, Λυκούδης (60 Ζαράκης), Ξενάκης. 

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αγαθόπουλος, Κεχαγιάς, Φιλιππίδης, Κωνσταντινίδης, Ελευθεριάδης (75 Σάσσος), Σταματόπουλος, Οτεμπερης, Παπαδάτος, Χριστοδουλίδης, Δουμάνης (82 Πασχαλίδης), Τσαπέγια (70 Σαββατιανός).