Εμφύλιος στο τοπικό μπάσκετ! Σκληρή και ειρωνική απάντηση ΕΚΑΣΑΜΑΘ προς τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θράκης

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Με μία δισέλιδη, σκληρή και άκρως ειρωνική επιστολή, η διοίκηση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ απάντησε (έστω και με καθυστέρηση σχεδόν δύο εβδομάδων) στις καταγγελίες του Συνδέσμου Διαιτητών για απλήρωτα μέλη του και ενδεχόμενο αποχής από τα πρωταθλήματα για λόγους αξιοπρέπειας, θέμα που είχε αναδείξει το ThrakiSportS στις 14 Νοεμβρίου (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Η απάντηση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αναρτήθηκε στο επίσημο site της η Ενωσης και μάλλον ρίχνει λάδι στην φωτιά, στοχοποιώντας πρωτίστως τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης και οδηγώντας σε καταστάσεις “εμφυλίου” το τοπικό μπάσκετ και όσους το υπηρετούν. Αναλυτικά, η επιστολή της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αναφέρει τα εξής:

«Είναι γνωστό σε όλους πια ότι χειρίζεστε άψογα και γρήγορα τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή σας. Επίσης, είναι γνωστό σε όλους ότι ενδιαφέρεστε πολύ, µα πάρα πολύ, για το Σύνδεσµο σας µόνο που πολλά από τα µέλη σας , χαρακτηρίζονται από εσάς τον ίδιο ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, αφού δεν δήλωσαν κώλυµα, όπως τους προτρέψατε και τους υποδείξατε να γράφουν τα κωλύµατα τους κατά την τακτική µηνιαία συγκέντρωση της Ξάνθης. Επίσης, είναι γνωστές και οι πρακτικές σας και η τακτική σας παρόλο που σε συζητήσεις άλλα δηλώνατε. Είναι πάγια τακτική σας και προς δηµιουργία εντυπώσεων η µεταφορά τηλεφωνικών συζητήσεων µε υποθετικές απαντήσεις να τις χρησιµοποιείτε ως αποφάσεις. Και στο τέλος, επειδή είναι γνωστή η συµπεριφορά σας εν γένει.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ:
1.-Κανένα µέλος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και η υπάλληλος δεν θα σας απαντάει προφορικά σε κανένα θέµα και σε καµία ερώτηση. Αν αυτό συµβεί θα είναι προσωπική εκτίµηση και καµία σχέση δεν θα έχει µε την άποψη και τις ενέργειες της Ένωσης. Όλα τα προβλήµατα σας θα υποβάλλονται γραπτώς καθώς και οι απορίες σας.

2.-Τα µέλη του Συνδέσµου σας και ∆Η ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΘΙΚΤΑ θα προστατευθούν από την ΚΕ∆/ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Θα φροντίσουµε να µην ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΛΛΟ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ αφενός επειδή δεν ξέρουµε πότε θα έχουµε χρήµατα και αφετέρου επειδή είµαστε αφερέγγυοι όπως αναφέρεστε στο έγγραφό σας. Έτσι µόνο όταν θα έχουµε χρήµατα και αφού τους τα αποστείλουµε µια µέρα πριν τον ορισµό τους, θα ζητήσουµε από την ΚΕ∆/ΕΚΑΣΑΜΑΘ να τους ορίσει σε παιχνίδι.

3.-Είναι πιθανό να έχουν προκύψει λάθη στους υπολογισµούς των αποζηµιώσεων.Εσείς ως πρόεδρος και µε την ευχέρεια που έχετε στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, αποστείλετε στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ αναλυτικά τις αντιρρήσεις σας συγκεκριµένα αφού ο καθένας από τα µέλη σας, σας υποδείξει τα λάθη που έχουν γίνει.

4.Είναι εύκολο ο καθένας να δηλώνει οτιδήποτε σχετικά µε τις αποδείξεις. Αποδείξεις όπου υπάρχουν έχουν προσµετρηθεί και ληφθεί υπόψη ,όπου δεν υπάρχουν δεν ελήφθησαν υπόψη. ΑΝ ∆ΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ∆ΕΙΞΕΙΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ∆ΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

5.-Σχετικά, περί τιµιότητας της γυναίκας του καίσαρα κτλ, κρατήστε τα για δική σας χρήση, γιατί για την ΕΚΑΣΑΜΑΘ κανένας δεν µπορεί να πει κάτι, ούτε έχει δηµιουργηθεί θέµα ποτέ. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.

6.-Αναφέρετε σε έγγραφό σας, ψευδώς ότι δεν σας έχουν σταλεί αναλυτικές καταστάσεις για 2 περιόδους ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ότι για την περίοδο 2011-2012 σας έχουν σταλεί αναλυτικές καταστάσεις κατά αγώνα ,και διαιτητή και για τις οποίες δεν υποβάλατε καµία συγκεκριµένη παρατήρηση (µείωση ποσού ή έλλειψη αγώνα).

7.-Μετά την αλλαγή της χιλιοµετρικής αποζηµίωσης από την ΕΟΚ (από 0,13 σε 0,20 τέλος του 2011 και καταβολή της σε ένα διαιτητή-σ΄ αυτόν που βάζει το αυτοκίνητο-) το πρόγραµµα µηχανογράφησης δεν προσαρµόστηκε από την Οµοσπονδία, µε αποτέλεσµα να µην υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης αναλυτικών καταστάσεων όπως σε προηγούµενες περιόδους. Η καταχώρηση γίνεται χειρόγραφα κατά αγώνα και κατά διαιτητή και η σχετική κατάσταση – µόλις ολοκληρωθεί- αποστέλλεται στους Συνδέσµους. Φυσικά εσείς για εντυπωσιασµό και για να επιβεβαιώσετε άλλη µια φορά την εµπάθειά σας εναντίον της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ,αναφέρεστε επίσης ψευδώς, σε κάποιο νέο πρόγραµµα(θα εννοείτε µηχανογράφησης), το οποίο σας πληροφορούµε ότι δεν υπάρχει στην ΄Ενωση.

 Τέλος θα θέλαµε να σας ευχαριστήσουµε για το ότι αποφασίσατε να µη «ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΑΣ ΣΕ ΟΜΑ∆ΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ», παρόλο που τέτοιο θέµα δεν τέθηκε από κανένα και δεν «συζητήθηκε» στην τακτική συγκέντρωση του Συνδέσµου σας στη Ξάνθη.»

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ