Live: Έβρος Σουφλίου – Πανσερραϊκός και οι αγώνες της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης

Μεταδίδουν από το Σουφλί ο Νίκος Γκούντλης και από την Ξάνθη ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Έβρου Σουφλίου –  Πανσερραϊκού στο μεγάλο ντέρμπι για την πέμπτη  αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο Νίκος Γκουντλής βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου και μεταδίδει, ενώ παράλληλα ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης από την Ξάνθη μας ενημερώνει για την εξέλιξη στους αγώνες της έκτης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης. 

 

Ωρα 14:20  Καλησπέρα. Ο αγώνας στο Σουφλί αποτελεί ίσως το ντέρμπι της αγωνιστικής, με τον ανεβασμένο ψυχολογικά Έβρο μετά το διπλό μέσα στον Αγροτικό Αστέρα να αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, που προέρχεται από την πεντάρα στο Κόσμιο και είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Β’ Εθνική. Ο αγώνας αρχίζει στις τρεις το μεσημέρι.

Ωρα 14:25  Ήδη από χθες έγινε το παιχνίδι ΠΑΟ Κομσίου – Αρη Ακροποτάμου, λόγω του σημερινού αγώνα του Πανθρακικού. Θυμηθείτε τι έγινε στον αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:30 Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής που ξεκινούν σε μισή ώρα: Πετρούσα – Κιλκισιακός, Αμπελόκηποι – Αγροτικός Αστέρας, Νέστος Χρυσούπολης – Μακεδονικός, Νέα Μουδανιά – Εθνικός Σιδηροκάστρου, Ορφέας Ελευθερούπολης – Κοκκινόχωμα, Αγιονέρι – Λάκκωμα.

Ωρα 14:35  Παράλληλα θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη στους αγώνες της ΕΠΣ Ξάνθης και συγκεκριμένα της Α’ Κατηγορίας, που διεξάγονται Κυριακή λόγω του χθεσινού αγώνα της Ξάνθης. Το πρόγραμμα: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ηρακλής Νέου Ζυγού, Παύλος Μελάς Κουτσού – Άρης Αβάτου, Ασπίδα Ξάνθης – Α.Ε. Ξάνθης, Εθνικός Κιμμερίων – Νέστος Κύρνου,  Αστέρας Μαγικού – Ορφέας Puma Ξάνθης, Ατρόμητος Χρύσας – Ερμής Μάνδρας, Εχίνος Σπορ – Άρης Πετεινού (ρεπό: ο Α.Ο. Βιστωνίδας)

Ωρα 14:40  Ασφαλώς τα δυο ντέρμπι της αγωνιστικής είναι τα παιχνίδια Κουτσό – Άβατο και μαγικό – Ορφέας, από τα οποία θα επιδιώξουμε να έχουμε και αμεσότερη ενημέρωση. 

Ωρα 14:45   Υπενθυμίζεται ότι λόγω 28ης Οκτωβρίου δεν έχει αγωνιστική δραστηριότητα στην ΕΠΣ Έβρου, ούτε στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης. Και λόγω Skoda, η Α’ Κατηγορία διεξάγεται Κυριακή και όχι Σάββατο όπως κανονικά λέει το πρόγραμμα. Επίσης, στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Θράκης τα ματς ξεκίνησαν στις 14:30  και όχι στις 15:00 λόγω του αγώνα Πανθρακικός -ΠΑΟΚ που αρχίζει στις 17:15 και θα μεταδοθεί επίσης από το ThrakiSportS

Ωρα 14:55  Οι ενδεκάδες για τον αγώνα στο Σουφλί είναι οι εξής:

Έβρος Σουφλίου: Σκόρτσεφ, Αντωνιάδης, Κατρανίτσας, Λίτσος, Τσαπάνης, Τρίχας, Νεμέτ, Εφραιμίδης, Δανίδης, Βγενόπουλος, Αραμπατζής

Πανσερραϊκός: Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Κασμερίδης, Γκάγκας, Κούτλας, Μπονίρης, Τσιμίκας, Κωνσταντινίδης, Γιαννόπουλος, Ασλανίδης

Ωρα 15:12  Υπάρχει προσωρινή διακοπή στο Σουφλί, λόγω τραυματισμού του Τοπαλίδη, ενώ το σκορ βρίσκεται στο 0-0.

Ωρα 15:20  Στο ντέρμπυ της ΕΠΣ Ξάνθης, Παύλος Μελάς Κουτσού-Άρης Αβάτου 0-1.

Ωρα 15:34  Συμπληρώθηκαν 30 λεπτά παιχνιδιού στον αγώνα της Γ’ Εθνικής, με τον Έβρο Σουφλίου να είναι ισόπαλος 0-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Ωρα 15:43  Αναγκαστική αλλαγή για το Σουφλί στο 39ο λεπτό, με τον Αντωνιάδη να αποχωρεί λόγω τραυματισμού και τη θέση του να παίρνει ο Μπάμιος.

Ωρα 15:48  Λήξη πρώτου ημιχρόνου στο Σουφλί. Έβρος Σουφλίου-Πανσερραϊκός 0-0.

Ωρα 15:55  Ημίχρονο στα παιχνίδια της ΕΠΣ Ξάνθης: Παύλος Μελάς Κουτσού – Άρης Αβάτου 1-1, Αστέρας Μαγικού – Ορφέας Ξάνθης 0-1, Αναγέννηση Θαλασσιάς-Ηρακλής Νέου Ζυγού 2-0 και Εχίνος Σπορ-Άρης Πετεινού 1-0.

Ωρα 16:10 Δύο αλλαγές για τον Πανσερραϊκό με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου: Ο Τσιμίκας στη θέση του Γαλακτερού και ο Σιδηρόπουλος στη θέση του Μπονίρη.

Ωρα 16:18  Δεύτερη αλλαγή στο 59ο λεπτό για το Σουφλί, με τον Καμπιώτη να περνάει στη θέση του Βγενόπουλου.

Ωρα 16:20  Μετά από τη συμπλήρωση 15 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο το αποτέλεσμα στο ντέρμπυ της ΕΠΣ Ξάνθης παραμένει 1-1, ανάμεσα στον Παύλο Μελά Κουτσού και τον Άρη Αβάτου.

Ωρα 16:28  Τρίτη αλλαγή για τον Πανσερραϊκό στο 69ο λεπτό, με τον Κράβαλη στη θέση του Γιαννόπουλου.

Ωρα 16:30  Για την ΕΠΣ Ξάνθης έχουμε τα εξής αποτελέσματα περίπου στα μισά του δευτέρου μέρους: Παύλος Μελάς Κουτσού-Άρης Αβάτου 1-1, Αναγέννηση Θαλασσιάς-Ηρακλής Νέου Ζυγού 2-1, και Εχίνος Σπορ-Άρης Πετεινού 3-1.

Ωρα 16:33  Ολοκληρώνει τις αλλάγες του ο Έβρος Σουφλίου στο 74ο λεπτό, με τον Λαζαρίδη αντί του Εφραιμίδη.

Ωρα 16:40  Χωρίς σκορ παραμένει το παιχνίδι στο Σουφλί, λιγότερο πλέον από δέκα λεπτά πριν το τέλος

Ωρα 16:50  Τέλος του αγώνα στο Σουφλί. Τελικό αποτέλεσμα: Εβρος Σουφλίου – Πανσερραϊκός 0-0

Ωρα 16:57  Τέλος αγώνων στην ΕΠΣ Ξάνθης. Στα δυο ντέρμπι Αστέρας Μαγικού – Ορφέας Ξάνθης 1-1 και Παύλος Μελάς Κουτσού – Αρης Αβάτου 2-2.

Ωρα 17:05  Αλλα τελικά αποτελέσματα στην ΕΠΣ Ξάνθης: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ηρακλής Νέου Ζυγού 2-1, Ασπίδα Ξάνθης – Α.Ε. Ξάνθης 0-3 στην μεγάλη έκπληξη, Εθνικός Κιμμερίων – Νέστος Κύρνου 3-2, Ατρόμητος Χρύσας – Ερμής Μάνδρας 0-1 και  Εχίνος Σπορ – Άρης Πετεινού 3-2 (ρεπό: ο Α.Ο. Βιστωνίδας)

Νομίζουμε ότι ολοκληρώσαμε. Αναλυτικά ρεπορτάζ από το Σουφλί, τα άλλα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής αλλά και τα ματς της ΕΠΣ Ξάνθης σε λίγο…