Πνιγκ πονγκ: τα αποτελέσματα του ομίλου Θράκης της Β’ Εθνικής

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ο περσινός πρωταθλητής Θράκης και κατόπιν πρωταθλητής Βόρειας Ελλάδος, ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα του ομίλου της Θράκης της Β’ Εθνικής στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Αγωνιζόμενος στο Κλειστό της Ζαριφείου Ακαδημίας, απέναντι στις ομάδες της Κομοτηνής, πέτυχε δύο άνετες νίκες κερδίζοντας με 4-0 το Δημοκρίτειο και τους Πετεινούς με 4-1. Η σύνθεση του Εθνικού με το Δημοκρίτειο, Νικολακάκης Ανδρέας, Λιατός Θέμης και Μπανταλίδης Αλέξανδρος (πρώτη επίσημη εμφάνιση), ενώ στον αγώνα με τους Πετεινούς αγωνίστηκε και ο Ακούδης Ιωάννης. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι από τους Πετεινούς απουσίαζε ο σπουδαίος αθλητής και επιστήμονας Δημήτρης Τερζίδης, ύστερα από συνεχή παρουσία 22 ετών!!

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας δύο νίκες πέτυχε και ο Φάρος Αλεξανδρούπολης που κέρδισε   4-0 το Δημοκρίτειο και 4-3 τους Πετεινούς Κομοτηνής. Ο ΓΑΣ Ατρόμητος Άβαντα κέρδισε το Δημοκρίτειο 4-0, ενώ έχασε από τους Πετεινούς με 3-4 σε ένα παιγνίδι που είχε ανατροπές και «έσπασε καρδιές», αφού το τελευταίο σετ κρίθηκε στο 13-15. Ρεπό είχε η ομάδα του Σπάρτακου Άνθειας.

Στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής στις γυναίκες ο Ατρόμητος Άβαντα κέρδισε μέσα στην Άνθεια την νεανική ομάδα του Σπάρτακου με 4-0, ενώ στην Ορεστιάδα, η Φιλία κέρδισε τον ΑΟ Ορεστιάδας με 4-0. Ρεπό είχε η ομάδα του Φάρου.