Συνελήφθησαν ανήλικοι για κατοχή κροτίδων σε αγώνα

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που εδρεύει στην Κομοτηνή, ανακοινώθηκε ότι το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις ανηλίκων για κατοχή κροτίδων.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, “συνελήφθησαν το Σάββτο το απόγευμα, στο κλειστό Αθλητικό  Πολιτιστικό Κέντρο “ΚΡΑΧΤΙΔΗ” Δράμας, στα πλαίσια διεξαγωγής αγώνα καλαθοσφαίρισης, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 17 και 16 ετών, για κατοχή κροτίδων, κατά παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού. 

Συγκεκριμένα, κατά την είσοδο των φιλάθλων, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους δύο (2) δράστες, εντόπισαν στην κατοχή του 17χρονου τέσσερις (4) κροτίδες και του 16χρονου μία (1) κροτίδα, οι οποίες και κατασχέθηκαν”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, οι συλλήψεις έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα ΚΑΟΔ – Αρη Θεσσαλονίκης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Basket League. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.