Σοκ! Πέθανε ο Φίλιππας Συρίγος… Θρήνος για τον θάνατο του…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Σε πένθος βυθίστηκε η ελληνική δημοσιογραφία και το ελληνικό μπάσκετ, με τον θάνατο του Φίλιππου Συρίγου, της φωνής που έκανε όλους μας να ανατριχιάσουμε το 1987 με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ.

Η ελληνική δημοσιογραφία χάνει ένα από τα πλέον διαδεκριμένα στελέχη της και το ελληνικό μπάσκετ τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα και τη φωνή του με την αλλαγή σελίδας στην ιστορία του αθλήματος,.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Συρίγος περνούσε περιπέτεια με την υγεία του, δίνοντας μια σκληρή, πλην όμως άνιση. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα το διαδίκτυο άρχισε να κατακλύζεται από αυτήν την είδηση που σκόρπισε τη θλίψη σε όλους όσους σχετίζονταν με τη δημοσιογραφία και το μπάσκετ.

Πρόκειται για άνθρωπο που είχε ουκ ολίγες φορές ταξιδέψει και στην Θράκη και μετάσχει σε σειρά εκδηλώσεων.

Ήδη την είδηση έχουν δημοσιεύσει πληθώρα ιστοσελίδων, από όπου και εμείς την αναπαράγουμε. Ελπίζουμε να είναι ψέμα, όσο ακόμα τα μέσα ενημέρωσης στα οποία εργαζόταν αυτήν την περίοδο, το Novasports, ο Σπορ FM και η Ελευθεροτυπία δεν έχουν ακόμα δημοσιεύσει τίποτα σχετικό… 

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/SH5MshLjQzU?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]