Με τεσσάρα αποκαθήλωσε (φιλικά…) η Ροδόπη τις Βασίλισσες

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Φιλική… τεσσάρα επιφύλαξαν στις Βασίλισσες της Θράκης τα κορίτσια της Ροδόπης ’87, που τουλάχιστον στα φιλικά δείχνουν πανέτοιμες για την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Το μεσημέρι παίχθηκαν στο γήπεδο των Υφαντών δύο αγώνες, από δυο ομάδες που είχαν προσθήκες μικρές ποδοσφαιρίστριες από τις ακαδημίες τους.

Στο πρώτο παιχνίδι η Ροδόπη επικράτησε με 1-0. Μόλις στο έκτο λεπτό η Παρμαξή έβγαλε στην Μανέτα που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε σωστά για το 1-0.

Από αυτό το σκορ ξεκίνησε το δεύτερο παιχνίδι, όπου οι Κομοτηναίες επικράτησαν με επιμέρους σκορ 3-0. Στο 28′ είχαμε το όμορφο σουτ της Κατρακάζα έξω από την περιοχή για το 2-0. Στο 35’ η Κουφού πέρασε στην Βουρδόγλου που με ατομική προσπάθεια και ωραίο σουτ έκανε το 3-0, ενώ στο 40’, μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στην Βουρδόγλου που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα η ίδια και έκανε το 4-0.

H ομάδα της Ξάνθης, έχοντας ως ηγέτιδα την διεθνή Ευαγγελία Κατσαρού (που δεν είχε παίξει στο φιλικό της Λευκόπετρασς πριν δύο εβδομάδες) προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα.