Οι οριστικές ημερομηνίες και ώρες των ευρωπαϊκών παιχνιδιών του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Αν και επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει από τον Εθνικό, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων του Εθνικού με την πολωνική Σκρα Μπελσάτοφ για το CEV Cup, όπου μάλιστα είχαμε ανατροπή δεδομένων.

Όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, ο πρώτος αγώνας στην Πολωνία θα διεξαχθεί Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, μετά από σχετική απόφαση που έλαβε η ομάδα της Σκρα (είχε περιθώριο να διαλέξει μεταξύ 22 και 24/10). Ως ώρα έναρξης έχει προγραμματιστεί στις 6.00 το απόγευμα τοπική ώρα, 7.00 ώρα Ελλάδος.

Ωστόσο ο Εθνικός αποφάσισε τελικά η επαναληπτική αναμέτρηση να μην διεξαχθεί Πέμπτη, όπως αρχικά υπήρχε σχεδιασμός αλλά Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης του αγώνα στις 8.00 το βράδυ – σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που υπάρχει από την CEV.

Πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι αιτία της αλλαγής ήταν η αλλαγή του τρόπου ταξιδιού στην Πολωνία. Αρχικά είχε προγραμματιστεί η αποστολή του Εθνικού να πάει εκεί από Κωνσταντινούπολη και αντιστοίχως να επιστρέψει μέσω Κωνσταντινούπολης στην Θράκη.

Στην περίπτωση αυτή και δεδομένης της κούρασης που θα υπήρχε, ο αγώνας της τρίτης αγωνιστικής με τον Παμβοχαϊκό θα πηγαινε για βράδυ Δευτέρας, ώστε να είναι και τηλεοπτικός, κάτι που επιθυμούσε και το συνδρομητικό κανάλι. Με ματς την Δευτέρα, αποκλείοταν η Τετάρτη ως ημέρα διεξαγωγής του επαναληπτικού με την Σκρα και οδηγούμασταν στην Πέμπτη 31/10.

Ωστόσο ο Εθνικός τελικά θα ταξιδέψει από την Αθήνα για την Πολωνία, θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα παραμείνει εκεί για το ματς με τον Παμβοχαϊκό, έπειτα από απόφαση της διοίκησης σε συνεννόηση με τον προπονητή Σάκη Μουστακίδη. Το ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής πήγε από Δευτέρα το βράδυ της Κυριακής 27/10 (όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΕΣΑΠ), αν και παραμένει τηλεοπτικό.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των διεργασιών ήταν οι διοικούντες του Εθνικού να δηλώσουν ως ημέρα διεξαγωγής του επαναληπτικού με την Σκρα την Τετάρτη 30/10, ημερομηνία εξαρχής επιθυμητή δεδομένου ότι είναι και κλειστή η αγορά της πόλης και άρα θα διευκολυνθεί περισσότερος κόσμος να γεμίσει το κλειστό της Αλεξανδρούπολης.

Το μόνο ζήτημα είναι ότι ουσιαστικά μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Εθνικός θα κληθεί να παίξει τρία από τα δυσκολότερα ματς της χρονιάς σε χρονικό διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας: τον πρώτο αγώνα με την Σκρα στην Πολωνία Πέμπτη 24/10 και ώρα 18:00, το ματς της τρίτης αγωνιστικής με τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι την Κυριακή 27/10 και ώρα 19:00 και τον επαναληπτικό αγώνα με την Σκρα την Τετάρτη 30/10 και ώρα 20:00. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ VOLLEY LEAGUE ΜΕ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ