Γ Εθνική Live: Έβρος Σουφλίου – Κιλκισιακός 0-1 και ΠΑΟ Κοσμίου – Διγενής Λακκώματος 2-2

Μεταδίδουν από το Σουφλί ο Νίκος Γκούντλης και από την Κομοτηνή ο Δημήτρης Μπακιρτζής, συντονίζει από την Αλεξανδρούπολη ο Λεωνίδας Κάλφας

–  Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο Νίκος Γκούντλης βρίσκεται στο Σουφλί και μας ενημερώνει για όσα γίνονται στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον τοπικό Εβρο και τον Κιλκισιακό, ενώ από την Κομοτηνή και το φήπεδο της ΕΠΣ Θράκης ο Δημήτρης Μπακιρτζής θα μας ενημερώνει για την εξέλιξη στην εξαιρετικά κρίσιμη αναμέτρηση ΠΑΟ Κοσμίου – Διγενή Λακκώματος. Παράλληλα, θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη και στους υπόλοιπους αγώνες…

Καλησπέρα. Και οι δύο αγώνες όπως και όλα τα παιχνίδια τγης αγωνιστικής θα ξεκινήσουν στις 4.00. Την ίδια ώρα έχουμε και τα άλλα ματς της αγωνιστικής, τόσο στον Α’ Όμιλο όσο και στους υπόλοιπους. Θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη όλων των αγώνων.

Ωρα 15:40 Πάμε για τις συνθέσεις, πρώτα στον αγώνα της Κομοτηνής:

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος, Βαλσάμης, Ζούλης. Γεμενετζής, Κιπριτζόγλου, Μουστάκας, Φωτιάδης, Σταύρου, Λυκούδης, Βασιλακάκης

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΩΜΑΤΟΣ: Γκουτζέλας, Ναμπερνάκης, Σπανός, Τουλκερίδης, Σαραγιώτης, Γεωργιάδης, Μπόντης, Δραγανίδης, Στασινόπουλος, Μιχάλης, Αθανασιάδης

Ωρα 15:45  Πάμε να δούμε τις συνθέσεις και στον αγώνα του Σουφλίου

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Σχορτσεφ, Μπάμιος, Μεμούρης, Λίτσος, Τσαπάνης, Τρίχας, Εμρέ, Εφραιμίδης, Δανίδης, Λαζαρίδης, Αραμπατζής.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Καρατζάς, Τριανταφυλλιδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Ηλιόπουλος, Ματετζίδης, Μπόλωσης, Καρανδρέας, Μπελίτσας.

Ωρα 15:50  Πάμε να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής για τον πρώτο όμιλο: ΠΑΟ Κοσμίου – Διγενής Λακκώματος, Πανσερραϊκός – Αγροτικός Αστέρας, Αρης Ακροποτάμου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Εβρος Σουφλίου – Κιλκισιακός, Εθνικός Αγιονερίου – Εθνικός Σιδηροκάστρου, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Νέστος Χρυσούπολης, Ορφέας Ελευθερούπολης – Εθνικός Σιδηροκάστρου, Μουδανιά – Δόξα Πετρούσας.

Ωρα 15:53  Αξίζει να σημειωθεί ότο στον αγώνα Ελευθερούπολης – Σιδηροκάστρου η διαιτητική τριπλέτα είναι θρακιώτικη και δη εβρίτικη. Διαιτητής ο Κυριαζίδης, βοηθοί οι Λιώλιας και Βασιλόπουλος.

Ωρα 15:56 Στα ματς των ομάδων της Θράκης σφυρίζουν στο Σουφλί τον αγώνα Εβρου – Κιλκισιακού οι Κωνσταντινίδης, Λάζαρης και Μηναδάκης από την Καβάλα, ενώ στην Κομοτηνή στο ματς Κοσμίου – Λακκώματος σφυρίζουν οι Τζουμαλάκης, Ζιγκερίδης και Αναστασιάδης από τις Σέρρες.

Ωρα 15:58  Μάλιστα, στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης παρατηρητής διαιτησίας είναι Αθανάσιος Ντέκος του Έβρου, ενώ στο Σουφλί ο Μανόλης Ταμπατζάς από την Κομοτηνή.

Ωρα 16:00  Στην ώρα τους ξεκίνησαν και οι δύο αγώνες. Θα σας ενημερώνουμε λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξή τους.

Ωρα 16:10 Σε λίγο συμπληρώνεται τιο πρώτο δεκάλεπτο, χωρίς σκορ και τα δύο παιχνίδια. Κακά νέα όμως για το Σουφλί, αφού τραυματίστηκε ο Δανίδης και έχουμε αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου. Περνά στην θέση του ο Καμπιώτης.

Ωρα 16:14  Γκοοοοολ για το Κόσμιο. Ο Μουστάκας σκόρερ. Είδε εκτός της εστίας του τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με περίτεχνο σουτ από την γραμμή του πλαγίου, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άνοιξε το σκορ στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης. ΠΑΟ Κοσμίου – Διγενής Λακκώματος 1-0.  

Ωρα 16:20  Σε λίγο συμπληρώνουμε εικοσάλεπτο στα δυο παιχνίδια. Μέχρι στιγμής Εβρος Σουφλίου – Κιλκισιακός 0-0 και ΠΑΟ Κοσμίου – Διγενής Λακκώματος 1-0.

Ωρα 16:25  Δοκάρι για το Σουφλί με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 15ο λεπτό. Το Σουφλί έχει την κατοχή, φτάνει μέχρι και έξω από την αντίπαλη περιοχή αλλά δεν μπορεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Κιλκισιακού.

Ωρα 16:42  Γκοοοοολ για το Κόσμιο. Ο Σταύρου ο σκόρερ με κεφαλιά, από μπαλιά του Μουστάκα, του παίκτη δηλαδή που πέτυχε το πρώτο τέρμα για την ομάδα της Ροδόπης. Στο 39ο λεπτό το γκολ. ΠΑΟ Κοσμίου – Διγενής Λακκώματος 2-0.

Ωρα 16:52  Τέλος ημιχρόνου και στα δύο παιχνίδια που μεταδίδουμε. Αποτελέσματα πρώτου μέρους: Εβρος Σουφλίου – Κιλκισιακός 0-0 και ΠΑΟ Κοσμίου – Διγενής Λακκώματος 2-0

Ωρα 16:55  Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, Πανσερραϊκός – Αγροτικός Αστέρας 1-1 στο ημίχρονο.

Ωρα 17:05  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στα παιχνίδια του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Προηγείται με σκορ ασφαλείας το Κόσμιο του Λακκώματος, στο 0-0 στο Σουφλί με τον Κιλκισιακό, έχοντας χάσει πολλές ευκαιρίες και με 70-30 την κατοχή.

Ωρα 17:12  Γκολ ο Κιλκισιακός. Κόντρα στην ροή του αγώνα, έγινε ένα λάθος στην άμυνα του Σουφλίου, την αναμπουμπούλα εκμεταλλεύθηκαν οι παίκτες των φιλοξενούμενων και την έστειλαν στα δίχτυα. Εβρος Σουφλίου – Κιλκισιακός 0-1

Ωρα 17:14  Γκολ ο Διγενής Λακκώματος. Σεντρα Αθανασιάδη, κεφαλιά Τουλκερίδης από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και οι φιλοξενούμενοι μειώνουν στο Κόσμιο στο 50′. ΠΑΟ Κοσμίου – Διγενής Λακκώματος 2-1.

Ωρα 17:16  Γκολ ο Διγενής Λακκώματος. Ισοφαρίσει σε τρία λεπτά η ομάδα της Χαλκιδικής. Στο 52ο λεπτό ατομική προσπάθεια Βιντλή, που μπήκε αλλαγή στο 46′ στην θέση του Μπόντη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. ΠΑΟ Κοσμίου – Διγενής Λακκώματος 2-2.

Ωρα 17:30  Φτάνουμε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου. Παραμένουν τα αποτελέσματα που είχαμε, παρά τις ευκαιρίες που χάνονται

Ωρα 17:45  Δοκάρι για το Λάκκωμα ο Κωστικίδης, που παραλίγο να γίνει η χρυσή αλλαγή για τον προπονητή του και να ανατρέψει το αποστέλεσμα πλήρως. Παραμένει το 2-2 στον αγώνα του Κοσμίου πέντε λεπτά τον το τέλος.

Ωρα 17:48  Διαμαρτυρίες για πέναλτι από το Σουφλί, αλλά δεν το δίνει ο διαιτητής. Παραμένει το 0-1 για τον Κιλκισιακό

Ωρα 17:54  Τελος του αγώνα στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης: ΠΑΟ Κοσμίου – Διγενής Λακκώματος 2-2. Δεν κατάφερε το Κόσμιο να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Τελικό αποτέλεσμα: ΠΑΟ Κοσμίου – Διγενής Λακκώματος 2-2

Ωρα 17:57  Τέλος του αγώνα και στο Δημοτικού Σουφλίου: Εβρος Σουφλίου – Κιλκισιακός 0-1. Δεν τα κατάφερε ούτε ο Έβρος Σουφλίου, που αν και καλύτερος, δέχεται εντός έδρας ήττα. Τελικό αποτέλεσμα: Εβρος Σουφλίου – Κιλκισιακός 0-1.